- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi ozgurruzgar
Ilk değerim 26 idi :) çok şükür bu zamanlara geldik.bu arada bende öğrendikten kısa süre sonra grip oldum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cânim değerlerin çok iyi hemen görünmüyor bebiş hem görünür inşallah üzülmeeMerhaba arkadaşlar bende 5nisan 2017 tarihinde adet oldum toplam 6gün adet gördüm aradan 2 3 gün geçti ilişkiye girdim kaza sonucu hamile kaldım:)adet tarihimden hesaplamalarıma göre suan 2aylık hamile olarak görünüyorum ama tabı doktorum öyle demedi geç döllenme dedi neyse ilk kan tahlilimi yaptırdım Beta 14.99 çıkmıştı doktorum ultrsyondan baktı kese yok dedi daha çook yeni dedi bende şöyle bi soru sormuştum peki suan kaç aylık haftalık günlük gebeyim diyince doktorum 3 haftalık falan dedi.neyse 1 hafta sonra gel kese ozaman çıkar görürüz dedi ve ben 1 hafta sonra hastaneye tekrar gittim yine kese falan yoktu 2ci kez kan testi yaptım Beta 272.8 çıktı kendi doktoruma sonuçları göstermeye gidicektim ve doktorum doğuma girmişti onun yerine bır başka kadn doğm doktoru vardı ona gösterdim sonuçlarımı evet gebelık görünüyor dedi ama suan yeni dedi tekrar yine ultrsyndan baktı ve kese göremedi tekrar o soruyu sorduğumda kaç günlük veya da haftalık gebeyim dediğimde 17 günlük dedi çok yeni olduğu için haftaya yani 26 mayısda anca ozamana belli olur dedi şurda 1 gün kalmş cumartesi gününe ama içimde hç bir umut yok yine kese yok hissedyrm aranızda böyle bir durum yaşayan varmı varsa beni lütfen bilgilendirirmisinizbu arada kese olmamasına rağmen göğüslerimde hassasiyet ve şişkinlik oluştu
lütfen yardim edin
(
Ne oldu kan degerleriniz?Düzenli mi artış?Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım uzun zamandır takip ediyorum ancak yeni üye olabildim öncelikle merhaba:)
benim hcg değerleri adet başlangıcı olması gereken gün yaptırmaya başladım testleri 87,122,180,267 ve 500 oldu 2 şer gün ara ile önceleri artış az diye kafayı yiyorduk şimdi hcg artışı düzeldi ancak progestronum 4,2 çıktı doktor progestron ilacı vermedi sizce vermesi gerekmez miydi benim gibi olan varsa yardımcı olursa sevinirim?
Hayırlı olsun sayı önemli değil,önemli olan 2 günde bir 2 katına çıkmasıSon adet tarihim 19 haziran dün beta hcg testi yaptırdım.12.59 çıktı son adetimin 28. Gününde yaptırdım testi.2 gun sonra bir daha yaptiricam.sizce beta hcg çok mu düşük. Hamilemiyim
Bende 5nisanda adet oldum aradan 3 hafta geçti hamile oldumu evde test yaparak öğrendim daha sonra kan testi için hastaneye gittim beta 14.92 çıktı doktorum geç döllenme dedi çünkü ultrasyondan kese görünmemişti haftya gel görürüz dedi tekrar gittim ve yine kese görünmemişti 2 hafta kese yoktu 3 cü hafta kese belli oldu ve içinin dolması içinde 2 haftadan fazla bekledim ve içi dolmadı boş gebelik dediler ve kürtaj oldum gebeliğim bitmişti buyüzden sık sık takip ettir kan testini her hafta perşembe günleri sağlık ocağına git ücrtsz kan testi yaptır ve tüm vitamin testlerinide yaptır ve tiroit testinide yaptır bnde tiroit sorunu yoktu hamile kaldğmda tiroitlermden biri yavas çaşışıyormuş mutlaka yaptır