Beta-hcg

Ilk değerim 26 idi :) çok şükür bu zamanlara geldik.bu arada bende öğrendikten kısa süre sonra grip oldum:)

Merhaba arkadaşlar bende 5nisan 2017 tarihinde adet oldum toplam 6gün adet gördüm aradan 2 3 gün geçti ilişkiye girdim kaza sonucu hamile kaldım:)adet tarihimden hesaplamalarıma göre suan 2aylık hamile olarak görünüyorum ama tabı doktorum öyle demedi geç döllenme dedi neyse ilk kan tahlilimi yaptırdım Beta 14.99 çıkmıştı doktorum ultrsyondan baktı kese yok dedi daha çook yeni dedi bende şöyle bi soru sormuştum peki suan kaç aylık haftalık günlük gebeyim diyince doktorum 3 haftalık falan dedi.neyse 1 hafta sonra gel kese ozaman çıkar görürüz dedi ve ben 1 hafta sonra hastaneye tekrar gittim yine kese falan yoktu 2ci kez kan testi yaptım Beta 272.8 çıktı kendi doktoruma sonuçları göstermeye gidicektim ve doktorum doğuma girmişti onun yerine bır başka kadn doğm doktoru vardı ona gösterdim sonuçlarımı evet gebelık görünüyor dedi ama suan yeni dedi tekrar yine ultrsyndan baktı ve kese göremedi tekrar o soruyu sorduğumda kaç günlük veya da haftalık gebeyim dediğimde 17 günlük dedi çok yeni olduğu için haftaya yani 26 mayısda anca ozamana belli olur dedi şurda 1 gün kalmş cumartesi gününe ama içimde hç bir umut yok yine kese yok hissedyrm aranızda böyle bir durum yaşayan varmı varsa beni lütfen bilgilendirirmisiniz:( bu arada kese olmamasına rağmen göğüslerimde hassasiyet ve şişkinlik oluştu:(lütfen yardim edin:((

Merhaba arkadaşlar bende 5nisan 2017 tarihinde adet oldum toplam 6gün adet gördüm aradan 2 3 gün geçti ilişkiye girdim kaza sonucu hamile kaldım:)adet tarihimden hesaplamalarıma göre suan 2aylık hamile olarak görünüyorum ama tabı doktorum öyle demedi geç döllenme dedi neyse ilk kan tahlilimi yaptırdım Beta 14.99 çıkmıştı doktorum ultrsyondan baktı kese yok dedi daha çook yeni dedi bende şöyle bi soru sormuştum peki suan kaç aylık haftalık günlük gebeyim diyince doktorum 3 haftalık falan dedi.neyse 1 hafta sonra gel kese ozaman çıkar görürüz dedi ve ben 1 hafta sonra hastaneye tekrar gittim yine kese falan yoktu 2ci kez kan testi yaptım Beta 272.8 çıktı kendi doktoruma sonuçları göstermeye gidicektim ve doktorum doğuma girmişti onun yerine bır başka kadn doğm doktoru vardı ona gösterdim sonuçlarımı evet gebelık görünüyor dedi ama suan yeni dedi tekrar yine ultrsyndan baktı ve kese göremedi tekrar o soruyu sorduğumda kaç günlük veya da haftalık gebeyim dediğimde 17 günlük dedi çok yeni olduğu için haftaya yani 26 mayısda anca ozamana belli olur dedi şurda 1 gün kalmş cumartesi gününe ama içimde hç bir umut yok yine kese yok hissedyrm aranızda böyle bir durum yaşayan varmı varsa beni lütfen bilgilendirirmisiniz:KK43: bu arada kese olmamasına rağmen göğüslerimde hassasiyet ve şişkinlik oluştu:KK43:lütfen yardim edin:KK43:(
Cânim değerlerin çok iyi hemen görünmüyor bebiş hem görünür inşallah üzülmee

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım uzun zamandır takip ediyorum ancak yeni üye olabildim öncelikle merhaba:)
benim hcg değerleri adet başlangıcı olması gereken gün yaptırmaya başladım testleri 87,122,180,267 ve 500 oldu 2 şer gün ara ile önceleri artış az diye kafayı yiyorduk şimdi hcg artışı düzeldi ancak progestronum 4,2 çıktı doktor progestron ilacı vermedi sizce vermesi gerekmez miydi benim gibi olan varsa yardımcı olursa sevinirim?
Ne oldu kan degerleriniz?Düzenli mi artış?

Arkadaşlar beta normal gebelik gibi yükseldi ve kese göründü ama malesef boş gebelik geçirdim zaten belliydi böyle olucağı kesenin çok geç çıkması adet tarihimden hesaplamalara göre 3 aylık gebeliğim vardı ve kese 2.5aylık ikene görünmüştü aradan 2.5hafta geçti kese dolmadı yani toplam 3 aylığı geçiyordu ve kese boştu ve çok aşırı bel ağrısı çekiyordum evde hiç bir iş yapmama rağmendi ve en son doktora gittiğimde ise artık geç kalmadan beklemeye gerek yok kürtaj olman lazım dediler ve 3 ay 1 haftalık ikene kürtaj oldum sağlık olsun inşlh rabbim sağlıklı sıhatli nasip eder birdahakine

Son adet tarihim 19 haziran dün beta hcg testi yaptırdım.12.59 çıktı son adetimin 28. Gününde yaptırdım testi.2 gun sonra bir daha yaptiricam.sizce beta hcg çok mu düşük. Hamilemiyim

Son adet tarihim 19 haziran dün beta hcg testi yaptırdım.12.59 çıktı son adetimin 28. Gününde yaptırdım testi.2 gun sonra bir daha yaptiricam.sizce beta hcg çok mu düşük. Hamilemiyim
Hayırlı olsun sayı önemli değil,önemli olan 2 günde bir 2 katına çıkması

Cevabiniz icin teşekkür derim. hcg düşük olunca bende acaba bı problem mı var diye düşündüm bnm gibi 28. Gununde bete hcg si dusuk olup hamileliği devam eden var mi

Bende 5nisanda adet oldum aradan 3 hafta geçti hamile oldumu evde test yaparak öğrendim daha sonra kan testi için hastaneye gittim beta 14.92 çıktı doktorum geç döllenme dedi çünkü ultrasyondan kese görünmemişti haftya gel görürüz dedi tekrar gittim ve yine kese görünmemişti 2 hafta kese yoktu 3 cü hafta kese belli oldu ve içinin dolması içinde 2 haftadan fazla bekledim ve içi dolmadı boş gebelik dediler ve kürtaj oldum gebeliğim bitmişti buyüzden sık sık takip ettir kan testini her hafta perşembe günleri sağlık ocağına git ücrtsz kan testi yaptır ve tüm vitamin testlerinide yaptır ve tiroit testinide yaptır bnde tiroit sorunu yoktu hamile kaldğmda tiroitlermden biri yavas çaşışıyormuş mutlaka yaptır

Bende 5nisanda adet oldum aradan 3 hafta geçti hamile oldumu evde test yaparak öğrendim daha sonra kan testi için hastaneye gittim beta 14.92 çıktı doktorum geç döllenme dedi çünkü ultrasyondan kese görünmemişti haftya gel görürüz dedi tekrar gittim ve yine kese görünmemişti 2 hafta kese yoktu 3 cü hafta kese belli oldu ve içinin dolması içinde 2 haftadan fazla bekledim ve içi dolmadı boş gebelik dediler ve kürtaj oldum gebeliğim bitmişti buyüzden sık sık takip ettir kan testini her hafta perşembe günleri sağlık ocağına git ücrtsz kan testi yaptır ve tüm vitamin testlerinide yaptır ve tiroit testinide yaptır bnde tiroit sorunu yoktu hamile kaldğmda tiroitlermden biri yavas çaşışıyormuş mutlaka yaptır

Sizin beta hcg de düzenli artış olmuşmudur peki. Bende korkuyorum dış gebelik boş gebelik olur diye

Ben normal gebelik geçirmiş gibi oldum yani beta artışı oldu ve doktorum takip etmemi istemişti ve düzenli olarak 3 4 günde bir gidip kan testi yaptırıyordum ilki 14.92 çıktı 2ci. 272.8 civarlarında çıkmıştı 3cü. Beta testinde ise binlere yükselmişti rakamlarda hiç düşme olmadı düzenli takibe aldım beta kan testini..Doktorum demiştiki eğerki beta değerlerinde herhangibi bir rakam da düşüş olursa hemen gel demişti düşüş olursada kimyasal gebelk olarak belirtiliyor buyzdn kan testini düzenli yap ve takip et herhangibi bir rakamında düşme olmasın çok önemli

Korkma dua et allahın izniyle inşallah sağlıklı gebelik geçirirsin ve rahat ol kendini kasma doktoruma her gittiğimde şöyle derdi kızım olucağı varsa olur düşüceği varsa düşer sağlıklı bir gebelik geçiriyorsan istediğin kadar yorul çok ağırlık kaldr fark etmez sağlıklı gebelklerde bebeğe hiç birşekılde birşy olmaz ama sağlıksız bir gebelklerde en ufak durumda bile herhangibi bir sorunu olur derdi. Üzme kendini ve hamile kalabildğine dua et hiç hamile kalamayanlarda var haline şükür et derdi sende dua et çok çok şükür et

kızlar selam benim ilk gebeşiğim malesef düşükle sonuçlandı kimyasal gebelikti. hcg değerim çoook yavaş artıyrdu en sonunda düşmeye başladı dr 1 hafta içinde düşük yapıcaksın dedi 3 gün sonra düşük yaptım malesef . aradan 7 ay geçti şimdi 5+2 hamileyim allahıma çok şükür . bunda hcg sadece 2 kere baktırdum ilki bat 2 gün sonra 599 du 2 gün sonra tekrar yaptırdum 1526 ya yükselmişti.ertesi gün dr a gittim keseyi gördük.4+5 haftalıktı keseyi gördüğümüzde . allah nasip ederse haftayada kalp atışını dinlemeye gidicez.çok korkuyorum bişey olucak diye lütfen bana dua edin kızlar.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallahh

Back
X