Beta hcg

Emamia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
30
27
3
38
Hanımlar herkese merhaba✋
29 temmuz kahverengi lekelenmem oldu adet tarihim 30 uydu.lekeler devam ediyor.ayın 1'inde idrar testi yaptim ikinci cizgi silik çıktı.kan testi yaptırdım aynı gün 29,25 çıktı.Yarın yine kan testi yaptırıcam ama tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum sizce hamile olabilirmiyim?8 yıllık evliyim heyecandan ölebilirim

Son düzenleme:
Kan testini doktora gostermedinzmi ? 5 ve sonrasi hamilelik demek zaten. Yarin yaptirdiginizda degeriniz arttiysa hamileligi garantilemis olursunhz

canım tarih yanlışmı yazılmış 29 hazranmı temmz olmasın canım
bt hcg ye göre hamilesin

Evet yanlış yazmışım :kızgın:düzenledim.
Teşekkür ederim
Yorumlarınız için.Tatildeydim sadece tahlil yaptirdim doktora gostermedim.
Peki biraz düsük bi deger degilmi kafam karıştı biraz

Evet yanlış yazmışım :kızgın:düzenledim.
Teşekkür ederim
Yorumlarınız için.Tatildeydim sadece tahlil yaptirdim doktora gostermedim.
Peki biraz düsük bi deger degilmi kafam karıştı biraz
evet değer düşük belki geç döllenme olmuştur

Kahve rengi leke yerleşme kanaması düşük olması yeni bir gebelik

Canim anlayamadim demistim ama simdi anladim kusura bakma heyecandan kafam calismiyor
Değerinin düşük olması daha 10 günlük falan gebelik demek test için acele etme kan testini sürekli tekrar edersin

Hayirli olur inşallah gebeliginiz Canım, sekiz yıllık evliyim demissiniz istemiyo muydunuz sorun mu vardı açaba. Biz de 4 yıllık evliyiz pco luyum ben o yüzden soruyorum.

Hanımlar herkese merhaba✋
29 temmuz kahverengi lekelenmem oldu adet tarihim 30 uydu.lekeler devam ediyor.ayın 1'inde idrar testi yaptim ikinci cizgi silik çıktı.kan testi yaptırdım aynı gün 29,25 çıktı.Yarın yine kan testi yaptırıcam ama tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum sizce hamile olabilirmiyim?8 yıllık evliyim heyecandan ölebilirim
Hayırlısı olsun Canım hamilesin benimde değerım dusuktu 2 gunde bır yaptırır testini daha cok Yenıdır benımde silik çıkmıştı çünkü

Hic bi sorun yoktu ama aşılama tüp bebek olayina girmedik biraz tembeliz sanirim:eek: Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aminn inşallah. Teşekkürler cevabınız için. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin yavrunuzu :) zamanı bu zamanmis demek ki .

Back
X