Beta hcg

Yaşınız

• 25 altı

OY: 13 28,9%
  • 25 üstü

OY: 32 71,1%

• Ankete Katılan
    45
Teşekkür ederim ilgin için ne bilim 300 veya 500 gibi bi değer beklerken bi anda beklenmeyen bı gebelık ve 20 bın değer görnce şaşırdm bu arada benimde adetim 3 gün gecikmişti

Bu arada doktorumda değeri söylediğim bi an bi vaaav oldu sonra keseye baktı

Bu arada doktorumda değeri söylediğim bi an bi vaaav oldu sonra keseye baktı
Evet bizim de beklenmeyen bi durumdu :D Aradı keseyi göremedi, kan değerine bakalım dedi şok oldu. Dış gebelik şüphesi, sonra ikiz şüphesi derken tek başına bir velet olduğunu anladık :) O ara çok sık gitmiştim doktora, ama gayet normal çıktı. Kese de görülmüş artık sıkıntı olmaz o konu :)

Merhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.

Valla sizi çok iyi anlıyorım ilk gebeliğimde bende yaşadım aynı şeyleri çatlatma iğnesının etkısıdr olabılır hamılelıkte yenıden kan testı yaptırıp yükseliş varmı dıye bakmanızı önerırım

Valla sizi çok iyi anlıyorım ilk gebeliğimde bende yaşadım aynı şeyleri çatlatma iğnesının etkısıdr olabılır hamılelıkte yenıden kan testı yaptırıp yükseliş varmı dıye bakmanızı önerırım
Valla dayanamadim dun 23.00 da yaptirmistim. Bugun 16.00 da tekrar yaptirdim. Bakalim biraz bile yukselse umutlanacagim

Zaten biraz bile yükselirse umutlanın çünkü artık yükselmesi gebelik düşüşe geçmesi iğnenin etkisiyle olur inşallahta gönlünüzce olur

Back
X