- 8 Ekim 2016
- 36
- 11
- 38
- Konu Sahibi pembemavi3
Beta hcg 1,33 çıktı reglime 5 gün var hamilr miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regli gününde veya 1-2 gün geçince bir kez daha kan testi yaptırın isterseniz. Normalde 5 değerden üstü gebelik için oluyo. Sizin daha 5 gün var madem hanımefendin dediği gibi geç döllenme olabilir. şu anda net bir cevap alamayabilirsiniz. Ve iiiiiiiiiiiiinşşşaaallllaaaaaaaaah Hamişsinizdir.Beta hcg 1,33 çıktı reglime 5 gün var hamilr miyim
yani ben büyük ihtimalle diye bişey diyemem 3,04 olan bi arkadaşım vardı regl gününde ve gebe değildi. dediğim gibi inşallah hamilesinizdir ancak yinede çok umutlanmayın ben yaşadım çünkü resmen her ay depresyon gibiydi. Veren Allah inşallah sağlıklısını nasib eder :)Normal insanda 0,5 aralığındaymış bende 1,33 çıkınca kan testi yapan bayan büyük ihtimalle gebesiniz dedi ama haftaya yükselip Yükselmediğine bakarız dedi kızlar inşallah
Bazı hastaneler 1-10 arası değerlendirme yapıyor bazıları 0,05 ve benim ki gibi 133. Sanırım bu karmasıklığa sebep oldu şuan. Mesela arakasım gebe suan onun 6 haftalık beta hcg 165 çıkmış benim muhtemel olarak 3 haftalık şuan eğer bebek varsa sonuç 133
Senin son adet tarihin ne zaman ve beklenen adet tarihin ne zaman tatlım. Ve evet eğer değer 133 ise hamilesin demek bu inşallah sonucunda ne yazıyodu?Bazı hastaneler 1-10 arası değerlendirme yapıyor bazıları 0,05 ve benim ki gibi 133. Sanırım bu karmasıklığa sebep oldu şuan. Mesela arakasım gebe suan onun 6 haftalık beta hcg 165 çıkmış benim muhtemel olarak 3 haftalık şuan eğer bebek varsa sonuç 133
mümkün olabilir. benim 5 günlük gecikmemde 600 küsür çıkmıştı mesela...Hemde ikiz üçüz olmali.bu deger çok yüksek
Adetimden 1 hafta once 0.1 ya da 1.0 di tam hatirlamiyorum ama 0'lı bi degerdi doktor gebelik yok dedi ama cok belirtim vardi. Adet gunu betama baktirdim 58 cikti insallah hamilesindir. Ama soyle birseyde basima geldi beta 5 cikti 2 gun sonra adet oldum.
Sanirim gec dollenmeydi ultrasodada 2 hafta geriden geliyordu. Akintim cok fazlaydi hatta ben hamile degilsin denilince sasirmistim.nerdeyse tum belitileri yasamistim. Birde goguslerim cok sizliyordu.Hayırlı olsun inş:)
Geç döllenme miydi seninki? Yumurtlaman mı geç olmuş acaba ? Akıntı vs. gelmemişmiydi? Çok soruyorm ama napiyim merak ediyorm:)
Sanirim gec dollenmeydi ultrasodada 2 hafta geriden geliyordu. Akintim cok fazlaydi hatta ben hamile degilsin denilince sasirmistim.nerdeyse tum belitileri yasamistim. Birde goguslerim cok sizliyordu.
Hic onemli degil merak ettigin ne varsa sorabilirsin. benim adetime 3 hafta kala butun gebelik belirtilerim vardi hatta ben dusunuyordum ki evlenince demekki boyle oluyor. Yani ben o zaman yumurtlama gunuymus falan hic bilmiyordum yani akintiyi takip etmiyordum cunku surekli yumurta aki kivaminda akintim oluyordu ve ben geldigini hissediyordum. Adetime 2 hafta kala da test yaptim sonra testi bi yere biraktim 3 gun gectiginde tekrar bakinca ikinci cizgiyi gordum. Tamam dedim hamileyim biraz daha bekleyip kan vereyim. Sonra adete 1 hafta kala kan verdim sonucum 0.1 ya da 1.0 cikti tam hatilamiyorum ama 0 li bi sonuctu doktor bana gebe degilsin dedi ama ben gebe olduguma emindim adet gunu kan verdim ve 58 cikti. Belirtilere kesinlikle takilma 2 gebeligimde hic belirtim yoktu 3 gun gectikten sonra ogrendim gebe oldugumu.Normal yumurtlama zamanında uzayan bi akıntı gelir ya. O geldiginde anlarız yumurtlama oldugunu.. Öyle bişey de oldu mu....
Benim yumurtlama dönemi akıntım oldu. İlişki vs. yaşandı. 1 hafta sonra da ciddi agrılarım sızım falan oldu.
Göğüslerim çok şiş. elleyince bile sızlıyodu hala da öyle..
Adete 1 hafta kala hcg 0.1 çıktı. Bana gec döllenme olmuştur deniyo ama sanmam. cünkü yumurtlama dönemi akıntım geldi? Ama hala da daha önce hiç yaşamadıgım agrıları yaşıyorum.
Çok şey yazdım kusura bakmacevap arıyorum. Yaşadıklarıma yakın şeyleri yaşayan birilerini bulunca sorular sormak istyorum. Şimdi de adete 5 gün kaldı bakalım nolcak