Beta hcg

1 gün geçince negatif çıktıysa ve 3 gün sonra lekelenme olduysa pozitif olduğunu düşünmüyorum maalesef. İnsan umutlanmak istiyo haklısınız ama lekelenme olduğu yerleşme olduğu anlamına gelir bu durumda 3 gün önceki testiniz en az 10 civarı çıkmalıydı. Bu benim fikrim içinizi rahat edecekse bi test daha yapabilirsiniz idrar testi bile olur ama sonucun pozitif çıkacağını düşünmüyorum. Geçmiş olsun
Ben aslında düşük yaptığımı bile düşündüm kanamam azdı ama parça geliyodu ona da yorum yaptılar hemen oluşmamış çocuğun parçasımı olur muş die kimseye biiey diyemiyorum kafama takılanı soramıyorum sonra da düşünmekten kafayı yiyorum

Ben aslında düşük yaptığımı bile düşündüm kanamam azdı ama parça geliyodu ona da yorum yaptılar hemen oluşmamış çocuğun parçasımı olur muş die kimseye biiey diyemiyorum kafama takılanı soramıyorum sonra da düşünmekten kafayı yiyorum
Düşük yapmış olsanız çok fazla sancınız ve en azından ilk gün aşırı kanamanız olurdu. Bhcg de daha yüksek çıkardı diye düşünüyorum. Herkes herşeyi çok biliyor düşük yapmışlarda mı konuşuyorlar. Çeken bilir derler ya o hesap. Ayrıca adet gününüzde bile düşürseniz parça geliyor kocaman pıhtı şeklinde. Bu insanlar bilip bilmeden konuşurlar

Düşük yapmış olsanız çok fazla sancınız ve en azından ilk gün aşırı kanamanız olurdu. Bhcg de daha yüksek çıkardı diye düşünüyorum. Herkes herşeyi çok biliyor düşük yapmışlarda mı konuşuyorlar. Çeken bilir derler ya o hesap. Ayrıca adet gününüzde bile düşürseniz parça geliyor kocaman pıhtı şeklinde. Bu insanlar bilip bilmeden konuşurlar
Neyse yapcak bişey yok o zaman

yarın hastaneye gidicem başkabi sebep için acaba kan versemmi vermesemmi bilmiyorum beklesem daha mı iyi olur beklemeyip hemen yaptırsam dahamı iyi olur bocalıyorum
Canim en iyisini sen bilirsin. Hissiyatta onemli bu konuda. Icinden geleni yap. Iyi dileklerin icin tsk ederim bu arada

Back
X