- 27 Şubat 2017
- 18
- 10
- 1
- 28
- Konu Sahibi eslemdicle
Merhaba arkadaşlar ben bugün kan testi yaptırdım sonucun 93.86 çıktı sizce hamile miyim acil cevap verir mısınız lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağolun iki günde bir baktır dediniz bunun amacı nedir bunuda öğrenebilir miyim canımEvet hamilesin 2 günde bir değerlerine baktır canım hayırlı olsun
Sağlıklı gebelik olup olmadığı anlamak için canım doktora git zaten yönlendirir seniÇok sağolun iki günde bir baktır dediniz bunun amacı nedir bunuda öğrenebilir miyim canım
Çok sağolun Allah razı olsunSağlıklı gebelik olup olmadığı anlamak için canım doktora git zaten yönlendirir seni
Rİca ederim sağlıcakla al kucağına inşallahÇok sağolun Allah razı olsun
Merhaba ben 4 gun once regl oldum. Ama ara kanama mi diye korktum ve bugun beta testi oldum sonucum 0.09 cikti sizce hamilelik soz konusumudur?
Icime bi bosalma olmadi ben adet oldum ama 2 gun yogundu sonra durdu yani yavas yavas bende korktum yaptirdimHemen bu yanlış bilgiyi duzeltip olasi bir bunalimi onleyesim geldi...
Hcg degeri 2 gunde bir olculerek saglikli bir gebelik mi diye bakılır. Herkes de 2 kati kelimesini kullanir oyle olmayinca da anne adayi kahrolup korkuyla bebisi de uzer ayni benim gibi.
Hayir arkadasim 2 kati artmak zorunda degil yuzde 60 artmasi yeterliymis.ben ilk öğrendiğimde 135ti adet gunumde 2 gun sonra 270 bekliyordum ama 215 ti sonra 450 bekledim 350 oldu agla agla derken sonrakinde 2000 oldu.2kat olayina takilma hairlisi olsun
Arkadaslar merhaba gecen ay ella kullandim adetim duzensizlesti. Onceden 1 haftaydi simdi 4 gun oluyor. Benim size bir sorum olcak erkek arkadasim ile surtunme yoluyla iliskiye girdik fakat bosalma olmadi adetime 6 gun kala oldu bn 4 gun onceden regl oldum normade pazar olmam lazimdi bu reglim yogun oldu ama halsizim yemek yiyemiyorum nedeni nedir . Ayni zamanda bende kansizlik ve idrar yolu enfeksiyonu var bunlrdan olabilir mikızlar benım de son adet tarihim 25 şubat kan testlerim 29 mart 12 - 31 mart 40 - 2 nisan 96 çıktı iki katına katlıyor ama doktorum yavaş ilerliyor dedi sizce nasıl bebeğime kavusur muyum ?