• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg33

mergul ya olumsuz şeyler yazıyorum bendeeee...senin pozitif olman lazım canımmm...inş değerin kat kat artar ve evladına kavuşursun.....ilaç konusunu arkadaş yazınca bende öle yazdım...ama o ilacı kullanan başka arkadaşda tanıyorum...hamile ve hala kullanıyomuşş...bebeğin rahimde tutmasını sağlıyomuş canım duyduğum kadarıylaaa.....ama o arkadaşın değeri zaten 100 küsürdüü....transferden sonrada hep kullanmışş...dr.baştan beri o ilacı vermiş onaaa....

Tesekkür ederim kızlar 29 yaşındayım.6 yıllık evliyim ve hiç gebelik yaşamadım.İnşallah hepbirlikte sizlerle bu duyguyu yaşamak istiyorum.

mergul ya olumsuz şeyler yazıyorum bendeeee...senin pozitif olman lazım canımmm...inş değerin kat kat artar ve evladına kavuşursun.....ilaç konusunu arkadaş yazınca bende öle yazdım...ama o ilacı kullanan başka arkadaşda tanıyorum...hamile ve hala kullanıyomuşş...bebeğin rahimde tutmasını sağlıyomuş canım duyduğum kadarıylaaa.....ama o arkadaşın değeri zaten 100 küsürdüü....transferden sonrada hep kullanmışş...dr.baştan beri o ilacı vermiş onaaa....

Canım çok teşekkür ederim.Sana da çok geçmiş olsun.Umarım seninde bebeğim doğdu haberlerini alırım burdan.Bu arada doktorum bana en başından beri iğne yerine progestan (fitil) verdi.Onu kullanıyorum.

mergul hayırlısı olsun canım. bencede hamilesin:)))))
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Canım çok teşekkür ederim.Sana da çok geçmiş olsun.Umarım seninde bebeğim doğdu haberlerini alırım burdan.Bu arada doktorum bana en başından beri iğne yerine progestan (fitil) verdi.Onu kullanıyorum.

sağol canımmm...innnnşşşş arkadaşım inşşşş..bende progestan fitili kullanmıştım......

benimde ilk 35 ti dr yumurtan geç çatlamış dedi bir değerdi ama küçüktü sonra kat kat arttı inşalalh seninkide öyle olur

benimde ilk 35 ti dr yumurtan geç çatlamış dedi bir değerdi ama küçüktü sonra kat kat arttı inşalalh seninkide öyle olur

Çok teşekkür ederim bana umut oluyorsunuz.Bu gün çok sarsıldığımı hissettim.Allah tüm isteyenlerin bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.

mergülcüm benim hazirandaki ilk denememizde değerim 74 dü ama sonra 2ye katlanarak artmadı ve boş gebelik oluşmuştu.ama gülencimin ilkdeğeri 30 larda başladı ve gebeliği devam ediyor
önemli olan en az ikiye katlanarak artması canım inşallah kesesinide kalp atışlarınıda duyarsın canım

ya kızlar yardım edin..... benim 12.gün değerim 43.6 14. gün değerim 54.35 az artmış benim ki heralde kimyasal gebelik doktor 2 gün sonra testi tekrarlayalım dedi

insallah degerin artar canim
suanda hamil gibi gorunuyorsun
allah yardimciniz olsun

ya kızlar yardım edin..... benim 12.gün değerim 43.6 14. gün değerim 54.35 az artmış benim ki heralde kimyasal gebelik doktor 2 gün sonra testi tekrarlayalım dedi

dr.um bana böle olupda hamileliği devam edenlar var demişti canımmm...inş seninde değeirn kat kat artarrrrr ve bebişini kucağına alırsınn

Back
X