Beta hcgde artış

Tyneas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
296
102
103
30
Artvin
Arkadaşlar merhaba
28 ekim son adet tarihim adetim 3 gün gecikince kan testi yaptırdım beta hcg 400 çıktı 2 gün sonrası 700 sizce artış kötü mü? Korkmam gereken bir durum var mı? %60 oranında artış olması yeterli dedi. Sizce artışım iyi mi progesteronda 11 çıktı doktor tutunmasıda iyi dedi

Normal artmıl merak etmeyin.
Yüzde 60 iyi bir artış zaten

Ben de perşembe yaptırdım beta 41 progrestron 10’68 çıktı 15 ve üzeri olması gerekiyor diye biliyorum benim pek ümidim yok çarşamba gidicem doktora sen bugün sonuçu yazarmışım bakalım ne diyecek doktorun.

Canım nasıl.mış artışın merak ettim

%60 oranında artış olması yeterli dedi.

doktor tutunmasıda iyi dedi

Doktorunuz sorun yok demiş, doktorun sözünün üstüne biz ne diyebiliriz ki? Hadi içiniz rahat etsin diye başka doktora sorsanız anlarım ama burda kafanız bulanır sadece. Umarım sağlıkla bebeğinize kavusursunuz.

Beta hcg bugün 1523 çıktı çok şükür iki kattan fazla artmış çok iyi dedi doktorum bir sorun yokmuş

Folik asit kullanıyorum canım birde demir ilacı sadece. Başka bir vitamin kullanmıyorum
İnşallah sağlıkla ilerler canım benim de progestron düşük olduğu için korkum var bakalım çarşamba gidicem ben de

Kaç ki canım progestron değerin benim 2 gün önce 11 di çok iyi dedi doktorum tutunması
Benim beta 41 progestron 10,38 di inşallah yükselmiştir kimisi 15 üzeri olması gerek diyo benim düşük progestrondan kayıbım var oyüzden bakalım çarşamba nasıl çıkacak

Benim beta 41 progestron 10,38 di inşallah yükselmiştir kimisi 15 üzeri olması gerek diyo benim düşük progestrondan kayıbım var oyüzden bakalım çarşamba nasıl çıkacak
O kişiden kişiye göre değişiyormuş canım ama korkulacak birşey yok eminim ki artacaktır daha yeni olduğu için o değer çıkmışyır

Bugün beta hcg 2800 küsür çıktı. Kese gözüktü tam net gözükmesi için cuma veya pzartesi tekrar gel dedi doktor. Sizce nasıl karartı gibi ben bişey de anlayamadım tam ilk başlarda böyle mi oluyor

Eklentiler

• F14558EC-1803-46E9-9F53-D11502D54B5A.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 53
Bugün beta hcg 2800 küsür çıktı. Kese gözüktü tam net gözükmesi için cuma veya pzartesi tekrar gel dedi doktor. Sizce nasıl karartı gibi ben bişey de anlayamadım tam ilk başlarda böyle mi oluyor
Cuma net görürsün şuan pek belli değil canım 6000 lerde net görünür

Seni merakla takip ediyorum bakalım bu kadar düşük progestronlarla mutlu son olacak mi

Canım naptın görebildin mi keseyi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…