Beta hcg’den anlayan var mı ?

Bilgilendirme için teşekkür ederim, artık hangisi oldu bilmiyorum, ben sadece mantığa oturtamamıştım, netice de oluru varmış :) Bir konuda çömez olmak cidden zor..

Evet benzer bir şeyler oldu sanırım bende de. Benim de 15 gün önceki sonucum 0.1. Zaten yeni yeni giriş yapalım diyorduk bu işlere, folik vs yaşantımıza yeni girmişken böyle kafa karıştırıcı bir durum iyice sersemletti beni. Ama yalnız değilmişim, herhalde geç döllenme vs diyecek bana da...
Bu arada siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Anlatımınızdan değil ama işler biraz karıştı şimdi :) Evet başlangıç 5 Haziran, ve evet düzenliyimdir, ama biz o ay eşimle farklı şehirlerdeydik görüştüğümüz tek tarih 13 Haziran? Arada gidip geldik fakat özellikle 17-23 arası seminer vardı yahu, hiç hiç görmedim adamı :) Yani bu iş olduysa 10-15 arası, e o zaman da zaten yumurtlamamışım? Amma netameli işlermiş ilk günden kafam patates...

Herkese çok teşekkür eder, konu sahibinden tekrar özür dilerim, sabote ettim hakkını helal etsin, inşallah sonuçları da tam istediği gibi gelsin, amin :)

:halay::halay::halay: cok kurcalamayalim o halde sonuç hamile ise sorun yok :) sağlıkla gelsin kavuşun

Yükselmesi iyiye işaret ama çokta umut bağlamamak lazım. Ben sağlıksız bir gebelik geçirdim. Onda da arttı beta adet gününden 5 gün sonra düşük yaptım. Doktorunuzu dinleyin.

Kızlar benim de bir sorum var lütfen bakın :KK43: Benim 23 gün önce bir ilişkim oldu hatta ilişkide değil elime bulaşan zevk suyundan şüphelendim. Bugün itibariyle adeti 6 gün gecikti bugün kan testi yaptı acilde devlet hastanesinde <0.5 çıktı. 4 gün önce yaptırdığımda yine <0.5 çıkmıştı. Emin olamadım dünde farklı iki merkezde yaptırdım biri 0.11 diğeri <1.20 çıktı. Adetleri hep düzenlendi ne oldu bana gebelik var mı hiç istemiyorum evli değilim :KK43:

Bilgilendirme için teşekkür ederim, artık hangisi oldu bilmiyorum, ben sadece mantığa oturtamamıştım, netice de oluru varmış :) Bir konuda çömez olmak cidden zor..

Evet benzer bir şeyler oldu sanırım bende de. Benim de 15 gün önceki sonucum 0.1. Zaten yeni yeni giriş yapalım diyorduk bu işlere, folik vs yaşantımıza yeni girmişken böyle kafa karıştırıcı bir durum iyice sersemletti beni. Ama yalnız değilmişim, herhalde geç döllenme vs diyecek bana da...
Bu arada siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Anlatımınızdan değil ama işler biraz karıştı şimdi :) Evet başlangıç 5 Haziran, ve evet düzenliyimdir, ama biz o ay eşimle farklı şehirlerdeydik görüştüğümüz tek tarih 13 Haziran? Arada gidip geldik fakat özellikle 17-23 arası seminer vardı yahu, hiç hiç görmedim adamı :) Yani bu iş olduysa 10-15 arası, e o zaman da zaten yumurtlamamışım? Amma netameli işlermiş ilk günden kafam patates...

Herkese çok teşekkür eder, konu sahibinden tekrar özür dilerim, sabote ettim hakkını helal etsin, inşallah sonuçları da tam istediği gibi gelsin, amin :)
Ben asilamayla hamile kaldim. Ve hic iliski yoktu, sadece asilama. Yani hamile kaldigim gun belli. Ama yine de son ader tarihinden hesaplanıyor. O ay bir kere de iliskiye girmis olsan, yine son adet tarihinden hesaplaniyor. Ama gec döllenme olursa bebegin gelisimi geriden geliyor o yuzden anliyor doktorlar. Bir kac hafta sonra belli olur

Doktor haklı kesin hamilelik var denemez . Kesin hamilelik var demek için ultrason da bebek görünmesi gerekiyor . Senin yapman gereken 2-3 günde bir kan verip değerlerin yükselmesine baktırmak olur . Adet öncesi kan tahlilinin doktorlar tarafından pek onerilmemesi var çünkü bir çok hamilelik adete yakın zamanda değerler düşmesi ile beraber gebelik adet kanaması ile beraber vücutan gider bu yüzden bir çok kadın bu durumu farketmez . Hayırlısı olsun diyelim

Back
X