Beta hcg'm 152,3 çıktı hamile miyim

meldatoprak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2015
10
5
1
34
Amip olmuşum doktora gittik gebelik testi de yapın adetime 2 gün var daha ona göre tedavi yaparsınız dedik. Hamilesin dedi bana 152,3 çıktı ama kadın doğuma gittik şüphe dedi napcam ben

Amip olmuşum doktora gittik gebelik testi de yapın adetime 2 gün var daha ona göre tedavi yaparsınız dedik. Hamilesin dedi bana 152,3 çıktı ama kadın doğuma gittik şüphe dedi napcam ben
kadın doğumcu kese ve kalp atışını görmeden kesin bişi demek istememiştir de ondan.

mehaba canım bende aynı olayı yasadım 3 gun gecmişdi günümden gittim test yaptırdım 152 cıktı dra gittim 3 gun sonra tekrar istedi tekrar test yaptırdı 583 cıktı 3 gun sonra tekrar istedi ondada 1853 cıktı oyle hayırlı olsun hamılesın dedi benım bebeğim 1 hafta gec döllenmiş. ayrıca daha once de düşük yapmıştım dr hemen tekrar ettırdı tahlıllerı simdi cok şükür az kaldı meleğime kavuşmama. insalah senınde hamileliğin devam ederde yavrunu kucağına alırsın sağlıklı sıhhatlı. simdikten tebrıkler:KK46: geliyor bebişin:KK71::KK71::KK71::21::21::21:

Hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için allahım hepinize güzel hayırlı çocukları kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Back
X