Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amip olmuşum doktora gittik gebelik testi de yapın adetime 2 gün var daha ona göre tedavi yaparsınız dedik. Hamilesin dedi bana 152,3 çıktı ama kadın doğuma gittik şüphe dedi napcam ben
Amip olmuşum doktora gittik gebelik testi de yapın adetime 2 gün var daha ona göre tedavi yaparsınız dedik. Hamilesin dedi bana 152,3 çıktı ama kadın doğuma gittik şüphe dedi napcam ben
mehaba canım bende aynı olayı yasadım 3 gun gecmişdi günümden gittim test yaptırdım 152 cıktı dra gittim 3 gun sonra tekrar istedi tekrar test yaptırdı 583 cıktı 3 gun sonra tekrar istedi ondada 1853 cıktı oyle hayırlı olsun hamılesın dedi benım bebeğim 1 hafta gec döllenmiş. ayrıca daha once de düşük yapmıştım dr hemen tekrar ettırdı tahlıllerı simdi cok şükür az kaldı meleğime kavuşmama. insalah senınde hamileliğin devam ederde yavrunu kucağına alırsın sağlıklı sıhhatlı. simdikten tebrıkler geliyor bebişin