merhaba arkadaslar.pazartesi gebelik suphesiyle doktora gittim
pazaresi 129
carsamba 180 ( doktor normal olmadigini dis gebelik olabilecegini takip gerektirdigini soyledi)
cuma 304 (son bi kez daha sans verelim tekrar bakalim dedi)
pazar/bugun 660.....
ilk cok az artti simdi birden iki katindan biraz fazla artmis....doktorla yarin gorusucem.
dis gebelik geciren arkadaslar tuplerinin aniden patladigini ameliyata alindiklarini yazmislar oyle birsey olur diye cok endiseleniyorum.
basina boyle bisey gelen arkadaslar var mi? degerlerin cok mu anormal cevap verirseniz cok sevinirim
Selam ilk önce panik yapma. Her zaman tüpler alınmıyor dış gebelıkte bazen ilaç kullandırtıyorlar. Ben 2 kere yaşadım ama sonra birden düştü ve kimyasal gebelik dendi. Belkide bebişin sana tutunuyodur
Bugünkü artışın çok güzel . İnşallah bebeğin tutunuyordur sana kanama lekelenme ağrın var mı ? Benimde ilk gebeliğimde artışlarım normal değildi dış gebelik olsa şuan ağrıdan yerinde oturamazdın dedi doktorum..
Bugünkü artışın çok güzel . İnşallah bebeğin tutunuyordur sana kanama lekelenme ağrın var mı ? Benimde ilk gebeliğimde artışlarım normal değildi dış gebelik olsa şuan ağrıdan yerinde oturamazdın dedi doktorum..
çok sevindim sizin adınıza sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim benm de cumartesi 70 pazartesi 200 çarşmba 481 ama cuma yani dün 641 geldi, dış gebelik kimyasal gebelik herşey olablir dedi dr pazartesi tekrar kan vericem
çok sevindim sizin adınıza sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim benm de cumartesi 70 pazartesi 200 çarşmba 481 ama cuma yani dün 641 geldi, dış gebelik kimyasal gebelik herşey olablir dedi dr pazartesi tekrar kan vericem