Beta hcg'niz kaç kaç arttı?

Deryadeniz3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
194
42
48
Kızlar merhaba gebeliğinizi öğrendiğinizde belirli aralıklarla yaptığınız beta hcg kan testiniz kaç kaç arttı ve kaç gün arayla test yaptınız?

Oazar günü akşamı 19:30 da yaptırdım 1327 çıktı ertesi günü pazartesi yani saat sabah 10:30 da yaptırdım 2442 çıktı

Adet tarihin geçtikten kaç gün sonra yaptın canım ?
3 gün geçmişti.
Geç döllenme erken döllenme vs göre değişir değerleri herkesin.
2000 civarı vajinal 5000civarı karından kese görülebiliyor, sizin değeriniz kaç çıktı? Tekrarlamak yerine biraz bekleyip ultrasondan baktırsanız daha iyi olmaz mı?

Arkadaşlar bugün dr gittim beta hcg baktırdı kasık Ağrı'sından dolayı usg baktı bişey çıkmadı lakin bat 16 gün var ve benim beta hcg 0.377 çıktı artar mı bu değer genelde 0.1 çıkardı

3 kere 48 saat arayla yaptırdım ve hiçbirinde katlanarak artmadı ama şimdi şükür sağlıklı bir gebeliğim var şimdi olsa bir defa baktırır bebeği görmeyi beklerdim çünkü drlar bu değere çok bağlı kalıp kafa karıştırıyor bazen.

22 eylülde ilk öğrendiğimde bata 1 gün vardı. 28.32 çıktı.
3 gün sonra 26 eylülde 109.06 çıktı.
Bugün yani 1 hafta sonra da 3205 çıktı :nazar:

3 kere 48 saat arayla yaptırdım ve hiçbirinde katlanarak artmadı ama şimdi şükür sağlıklı bir gebeliğim var şimdi olsa bir defa baktırır bebeği görmeyi beklerdim çünkü drlar bu değere çok bağlı kalıp kafa karıştırıyor bazen.
Kaç kaç çıktı tatlım değerlerin

Back
X