Beta hcgsi değeri düşükten yükselenler var mı

hannak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2021
39
11
38
30
Adet olmam gereken günde 09.11 tarihinde 18.7 beya hcg değerim çıktı ve havalara uçtuk 2 gün geçti üzerinden bugün 34.1 değer sonucuna ulaştık bizim gibi olanlar var mııı

Adet olmam gereken günde 09.11 tarihinde 18.7 beya hcg değerim çıktı ve havalara uçtuk 2 gün geçti üzerinden bugün 34.1 değer sonucuna ulaştık bizim gibi olanlar var mııı
Devam et canım 2 günde bir baktirmaya 2 kat artış oluyorsa sağlıklıdır ınsaallah

Devam et canım 2 günde bir baktirmaya 2 kat artış oluyorsa sağlıklıdır ınsaallah
İnşallah öyledir yarından sonra tekrar gideceğim doktoru aradım gayet güzel yükseldiğini söyledi ama tekrar bakalım deyince telaş yaptım

İnşallah öyledir yarından sonra tekrar gideceğim doktoru aradım gayet güzel yükseldiğini söyledi ama tekrar bakalım deyince telaş yaptım
Sakin ol canım. Telâş yapmana gerek yok. Daha çok küçük o. 1500lerden sonra kese gorunuyor. Sabırla bekle canım.

korkmayin cogu doktor bir kac kere istiyor kimyasalmi diye anlamak icin. guzel gitmiş guzel gidicek insallah sizde guzel düşünün saglicakla hayırlısiyla kucaginiza almak nasbibiz olsun

Bnmde ilk değerim 16 sonra 33 çıktı sonrasında 171,677 keseyi gördük bu hafta. İlk zamanlar tutunma zamanı bolca dinlenin

kuzum ben senin gibiydim. adetten 3 gün sonra 30la öğrendim. 2 günde bir artışa baktık. 62,102,217,438 diye ilerledi. yavaş ilerledi ama şuan maşallah sıkıntımız yok. sağlıklı devam ediyor. sıkma canını daha minicik oluşmaya çalışıyor. avokado, muz vs yemeye çalış yorma kendini. sağlıkla ilerler inşalllahh

Ozaman ortalama senin değerlerinle aynı gibi gidiyorum çünkü benimde adetin 3. Günü 34.1 çıktı inşallah artmaya büyümeye devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…