Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle hayırlı olsun. Şu an gitseniz vajinal ultrason ile görülür. 2000 lerde olması lazım en az ultrason ile gözükmesi içinMerhabalar 3 gün önce sağlık ocağında kan testi verdim hcg 778 çıktı. Doktora ne zaman gitmeliyim ? Kese ne zaman görünür acaba?
Dün 1400 lerdedir yarın 2800 salı 5600 bu şekilde ilerler salidan sonra gidin kesin görürsünüz bu arada maşallahı hcgniz çok iyi çıkmış gecikme ile mi öğrendinizMerhabalar 3 gün önce sağlık ocağında kan testi verdim hcg 778 çıktı. Doktora ne zaman gitmeliyim ? Kese ne zaman görünür acaba?
Dün 1400 lerdedir yarın 2800 salı 5600 bu şekilde ilerler salidan sonra gidin kesin görürsünüz bu arada maşallahı hcgniz çok iyi çıkmış gecikme ile mi öğrendiniz
İnşallah çok teşekkür ederimHafta içinde herhangi birgün gidersen görünür inşallah, hayırlı uğurlu olsun![]()
Randevu aldım hemen çok teşekkür ederimGecikmenin bir hafta sonrasında gidince bebiste kalp atışı da görülüyorhayırlı olsun inşallah
Evet gayet güzel maşallahGecikmemin 1. Gününde verdim kan testini değerim iyi mi gerçekten![]()
Çok teşekkür ederim inşallahEvet gayet güzel maşallahsağlıklı bir hamilelikte süreci geçirip sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu inşallah
![]()