Beta hep 00.1 çıkardı bu sefer 0,607 reglime 6 gün kala yaptırdım testi hemen hemen bir hafta önceden yani yükselme ihtimali var mı ?

varvolaka

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2019
21
10
18
27
Kızlar uyuyamıyorum lütfen yardımmmm
Kasık ağrılarım yumurtlamadan beri dinmedi yüz üstü yatınca daha çok ağrıyor göğüs ağrım kasık ağrılarım reglime 4 gün kala olurdu reglden 10 gün önce başladı hala devam ediyor içimden bir ses acaba diyor bir yandan da psikolojik mi diyorum kimyasal mı olacak 🥺🥺🥺

Kasık ağrılarım yumurtlamadan beri dinmedi yüz üstü yatınca daha çok ağrıyor göğüs ağrım kasık ağrılarım reglime 4 gün kala olurdu reglden 10 gün önce başladı hala devam ediyor içimden bir ses acaba diyor bir yandan da psikolojik mi diyorum kimyasal mı olacak 🥺🥺🥺
Şuan olmayan bir şey için yorum yapamayız, sakin olup adetinizin gecikmesini bekleyin beta hcg değeri şuanlık negatif adetiniz geçerse tekrarlayın bu belirtiler büyük ihtimal psikolojik, kimyasal gebelik olma ihtimali şuan yok gibi görünüyor

Kan testini bir kez mi yaptırdınız yani tekrarlamadınız mı? Psikolojik olabileceği gibi geç döllenme olabilir.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, bu duyguyu yaşamak isteyen tüm kadınlara dua edeceğim. 💗

Hayırlısı olsun inş canım hakkında bi test yap

Back
X