Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunBeta hgc degeri 3600 pozitifmi ?e
Eğer pozitif ise kaç haftalık ultrasyonda görebilme şansım varmı.
Merhaba Aynı idrarla iki ayrı test yaptım dün akşam üstü yaptiklarimda böyle çıktı bunda da ama biri daha koyu bdiri nasıl açık renk oluyor anlamadım aksamkilr de böyleydi tekrar kimyasal olacak diye korkuyorum 4 yıldır olmuyor 2 kimyasal hariç normal adet tarihim yarın normaldeEvet canım hayırlı olsunkaç haftalık olduğunu son adet tarihin ile hesaplayabilirsin
Çook teşekkür ederimEvet canım hayırlı olsunkaç haftalık olduğunu son adet tarihin ile hesaplayabilirsin
Evet canım hayırlı olsunkaç haftalık olduğunu son adet tarihin ile hesaplayabilirsin
Başka marka test alıp tekrar dene bence testiMerhaba Aynı idrarla iki ayrı test yaptım dün akşam üstü yaptiklarimda böyle çıktı bunda da ama biri daha koyu bdiri nasıl açık renk oluyor anlamadım aksamkilr de böyleydi tekrar kimyasal olacak diye korkuyorum 4 yıldır olmuyor 2 kimyasal hariç normal adet tarihim yarın normalde
Yarın sağlık ocağında versem kan cikmi yoksa bekliyeyim miBaşka marka test alıp tekrar dene bence testi
Adet tarihin geçtiyse sağlık ocağında gidip kan tahlili vermek en garanti sonuç olur.Yarın sağlık ocağında versem kan cikmi yoksa bekliyeyim mi
Çok teşekkür ederimAdet tarihin geçtiyse sağlık ocağında gidip kan tahlili vermek en garanti sonuç olur.
Rica ederim inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınızÇok teşekkür ederim![]()
Amin amin inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbimRica ederim inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız![]()