• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hgc değeri

Gantey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
43
20
88
37
Merhaba 7 mayısta 5. Gün embriyosu transfer edildi. 16 mayısta kan vermemi söylediler ama ben bugün dayanamadım kan tahlili verdim. Sonucum 0.3 çıktı transfer günüyle birlikte 7. Gün tutunma olsaydı bir değer olurdu değil mi? İlaçlarımı keseyim diyorum

Merhaba 7 mayısta 5. Gün embriyosu transfer edildi. 16 mayısta kan vermemi söylediler ama ben bugün dayanamadım kan tahlili verdim. Sonucum 0.3 çıktı transfer günüyle birlikte 7. Gün tutunma olsaydı bir değer olurdu değil mi? İlaçlarımı keseyim diyorum
Bence çok erken negatif çıkması çok normal. Sabırla ilaçlarınıza devam edip gününüzü bekleyin. Transfer günü sayılmıyor genelde benim de 5.gün embriyosu idi. Erken gebelik testiyle bile transfer hariç 8.gün testte silik gördüm yanlış birşey yapmayın süreç zaten sıkıntılı kurallara uyup rahat olmaya çalışın

Bencede çok erken benim 10. Gün 13.52 çıktı daha sonrasında arttı hatta kanda pozitif çıkmasına rağmen erken gebelik testinde negatif çıkmıştı. Biliyorum beklemesi çok zor ama sabırla bekleyip gününde kan verin ve doktorunuz söylemeden hiçbir ilacı bırakmayın

Back
X