2 kat artması lazım amaMerhaba ben 28 Aralık'ta kan verdigimde betam 17.96 idi bugün tekrar kan verdim yani 30 Aralık'ta ama beta 18.35 çıktı dış gebelik mi bu kimyasal mı ne bu korkuyorum
Canım bende ilk gebeliğimde dış gebelik geçirdim. Üzülerek söylüyorum ki normalde iki katına çıkması gerekir. Kimyasal gebelik normal gebelik gibi seyrediyor ama dis gebelikte ilerleme olmadığında anlaşılan bir gebelik türü. Ben ilk beta verdiğim de 5.8 çıktı 2 gun sonra 17.18 gibi bir değerdi ve kanamam vardı regl kanamasından daha beter bir şekilde. Düşük yapıyorum sandım ama düşükte yapmadım. İyi bir doktora gitmende fayda var. Dis gebelik hafife alınacak bir durum degil.Merhaba ben 28 Aralık'ta kan verdigimde betam 17.96 idi bugün tekrar kan verdim yani 30 Aralık'ta ama beta 18.35 çıktı dış gebelik mi bu kimyasal mı ne bu korkuyorum
Canım bende ilk gebeliğimde dış gebelik geçirdim. Üzülerek söylüyorum ki normalde iki katına çıkması gerekir. Kimyasal gebelik normal gebelik gibi seyrediyor ama dis gebelikte ilerleme olmadığında anlaşılan bir gebelik türü. Ben ilk beta verdiğim de 5.8 çıktı 2 gun sonra 17.18 gibi bir değerdi ve kanamam vardı regl kanamasından daha beter bir şekilde. Düşük yapıyorum sandım ama düşükte yapmadım. İyi bir doktora gitmende fayda var. Dis gebelik hafife alınacak bir durum degil.
Kimyasal görünüyor canımMerhaba ben 28 Aralık'ta kan verdigimde betam 17.96 idi bugün tekrar kan verdim yani 30 Aralık'ta ama beta 18.35 çıktı dış gebelik mi bu kimyasal mı ne bu korkuyorum
Kimyasal ne demek adetim geçti baya kendi kendine mi düşecek ne zaman düşer ki ama adet belirtilerim hiç yokKimyasal görünüyor canım
Kimyasal da tutunma olmadan kanama okuyor bhcg düşüyor sonra tabi bunu doktor bilir. Iki gün sonra tekrar kan verip kadın doğum uzmanına görünKimyasal ne demek adetim geçti baya kendi kendine mi düşecek ne zaman düşer ki ama adet belirtilerim hiç yok
Sen nasıl atlattın dış gebeliği cnmCanım bende ilk gebeliğimde dış gebelik geçirdim. Üzülerek söylüyorum ki normalde iki katına çıkması gerekir. Kimyasal gebelik normal gebelik gibi seyrediyor ama dis gebelikte ilerleme olmadığında anlaşılan bir gebelik türü. Ben ilk beta verdiğim de 5.8 çıktı 2 gun sonra 17.18 gibi bir değerdi ve kanamam vardı regl kanamasından daha beter bir şekilde. Düşük yapıyorum sandım ama düşükte yapmadım. İyi bir doktora gitmende fayda var. Dis gebelik hafife alınacak bir durum degil.
Kanser tedavisinde kullanılan bir igne var canım onu uyguladılar. İki kalçadan vuruldum. Etkisini 1 hafta sonra gösteren bir igne bu. 1 hafta boyunca hastanede yattım bir haftanın sonunda kanamam başladı. Pet takibi yapılıyor. Ertesi günü de taburcu oldum her gun beta hcg bakıyorlar düşüyorsa eger kanamayla zaten taburcu oluyorsun. Benim 1250ydi beta hcg bir haftanın sonunda 1000e falan düştü ameliyata gerek kalmadan kurtulmuş oldum her hafta kontrole gittim beta hcg aldılar 4 hafta falan sürdü tamamen 0 olana kadar beta hcg bakıyorlarSen nasıl atlattın dış gebeliği cnm
Hsg çekindin mi pekiKanser tedavisinde kullanılan bir igne var canım onu uyguladılar. İki kalçadan vuruldum. Etkisini 1 hafta sonra gösteren bir igne bu. 1 hafta boyunca hastanede yattım bir haftanın sonunda kanamam başladı. Pet takibi yapılıyor. Ertesi günü de taburcu oldum her gun beta hcg bakıyorlar düşüyorsa eger kanamayla zaten taburcu oluyorsun. Benim 1250ydi beta hcg bir haftanın sonunda 1000e falan düştü ameliyata gerek kalmadan kurtulmuş oldum her hafta kontrole gittim beta hcg aldılar 4 hafta falan sürdü tamamen 0 olana kadar beta hcg bakıyorlar
Hayır canım hic çekinmedim.Hsg çekindin mi peki
Hayır canım hic çekinmedim.
Hayır canım hic çekinmedim.
1 ay önce kurtaj oldum canım kalp atışı durdu 20 gun karnımda öyle gelişimi durarak kalmış. Bu sefer bebeği genetige gönderdi doktorum sonuclari bekliyoruzYani bebek düşünüyo musun dicektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?