BETA HGC HK YARDIMCI OLURMUSUNUZ

busnil1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
79
18
3
29
Kızlar selam ilk beta hgc adete 2 gün kala kan verdim 39,75 çıktı 2 gün sonra adet günümde tekrar kan verdim 75 çıktı artış az mı neden böyle olabilir problem varmı yardımcı olurmusunuz😢

Kızlar selam ilk beta hgc adete 2 gün kala kan verdim 39,75 çıktı 2 gün sonra adet günümde tekrar kan verdim 75 çıktı artış az mı neden böyle olabilir problem varmı yardımcı olurmusunuz😢
Bence gayet normal 2günde bi vermeye devam edin 2kat 2kat artıcak zamanla
Haykrlı olsun 🌸

Bence değerin normal daha çoo yeni ,bu arada kızlar düşükten sonraki ilk adette beta sıfırlanıyormu bilginiz varmı

Düşük yaptım ben, geçen hafta oldu düşükten sonra kanamam vardı benim degerim sıfırlandı 1 hafta içerisinde

Düşük yaptım ben, geçen hafta oldu düşükten sonra kanamam vardı benim degerim sıfırlandı 1 hafta içerisinde
Ya kuzum kaç haftalıktı seninki bana tam 33 gün oldu test yaptım Silikte olsa belirgin çizgi var hemen hamilemi kaldım yani kafam karışık üstelik adette oldum ben

Ya kuzum kaç haftalıktı seninki bana tam 33 gün oldu test yaptım Silikte olsa belirgin çizgi var hemen hamilemi kaldım yani kafam karışık üstelik adette oldum ben
Canım selam öğrenebildin mi hamileymiymişsin? birde düşük mü yapmıştın sende benim 35 gün oldu hala hastalanmadım hamile olabilir miyim🥹

İyi aksamlar durumunuzu merak ettim. Yukselme devam etmistir insahhh❤️

Back
X