- Konu Sahibi papatyahanim0
6 haftalık hamilesiniz şuan. Fakat geç dollenmis sanırım 1 hafta sonra kese gözükür merak etmeyin.En son 29 ağustosta oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 haftalık hamilesiniz şuan. Fakat geç dollenmis sanırım 1 hafta sonra kese gözükür merak etmeyin.En son 29 ağustosta oldum
Gayet normal gidiyor rahat olunYok çok şükür ağrım kanamam yok arada bir adet sancım gibi sancım oluyor bi beş dakika sürüyor kesiliyor
Teşekkür ederimGayet normal gidiyor rahat olun
İnşallah ya6 haftalık hamilesiniz şuan. Fakat geç dollenmis sanırım 1 hafta sonra kese gözükür merak etmeyin.
Ne oldu durumunuz beta hcg değeriniz ve keseniz nasıl?İnşallah ya
İkinci yaptirdigim beta değerim 657 çıktı dün hafif lekelenmeden dolayı acile gittim vajinal ultrasonla baktı gecen gittigimde gorunmeyen kesem bu sfer göründü dört haftalık dedi kese var içini detaylı goremedim dedi acile gelme kadın doğuma git saha detaylı bakılsın kalp atışları dinlenir çocuk görünür vs gibisinden boş gebeliktende korktum bu seferNe oldu durumunuz beta hcg değeriniz ve keseniz nasıl?
sorunsuz devam eder inşallah :))İkinci yaptirdigim beta değerim 657 çıktı dün hafif lekelenmeden dolayı acile gittim vajinal ultrasonla baktı gecen gittigimde gorunmeyen kesem bu sfer göründü dört haftalık dedi kese var içini detaylı goremedim dedi acile gelme kadın doğuma git saha detaylı bakılsın kalp atışları dinlenir çocuk görünür vs gibisinden boş gebeliktende korktum bu sefer
Yaa çok üzüldümKötü düşünmeyin zamanla yükselir allahın izni ile alttan muane sakın yaptırmayın benim ilk gebeliğimde kese görünmedi diye alttan baktı bir süre sonrada düşük yaptım meğerse ikizlere hamileymişimO günden sonra psikolojik olarak kaldı bende bir daha alttan baktırmam hamile olursam
lar selamm bende adetimden birgün önce kan testı verdim 74.5 çıktı hamilesin ama yükselmesi gerekiyor dedi hemşire sizce normalmi değerim??? adetim 3 gün geçtikten sonra yine gidicem pazartesi bakalım inşallah bebeğim benimledii
İnşallah bekliyoruz bizde güzel haberleriniİnşallah pazartesi gidicem sonuç alınca yazarım inşallah güzel haberi
Evet canım nasip değilmiş teşekkür ederimGaa
Yaa çok üzüldüm![]()