Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetime 4 gün kala doktor gebelik şüphesi dedi sEki Görüntüle 2306939 izce sonuç yükselir mi
Ayy inşallahAdetiniz geçerse tekrar yaptırın değer artabilir
İnşallah hayırlısıyla hamilemiyimdir karın ağrım arada oluyor ve sırt ağrım var hiç böyle olmamıştımYükselebilir
Şuan gebelik gzözüküyor 5 ve 5'in üzeri gebe sayılıyıt
Ama adet öncesi kimyasal da yaşandığı için net bişey söylenmiyor
Hakkınızda hayırlısı olsun
İnşallah hayırlısıyla hamilemiyimdir karın ağrım arada oluyor ve sırt ağrım var hiç böyle olmamıştım
5 ve üzeri hamile olduğunuzun göstergesi ama kimyasal olup olmadığınızı öğrenmek için erken en az günde 2 katı katlayarak çıkmazsa malesef kimyasal bir gebelik oluyor kimyasal gebeliklerde düşüyor değer inşallah hamilesinizdir sağ sağlim alırsınız kucağınızaAdetime 4 gün kala doktor gebelik şüphesi dedi sEki Görüntüle 2306939 izce sonuç yükselir mi
Sonuç 40,5 yani hamileyim dayanamadım yine acile gittim yükselmiş ayy çok mutluyumİnşallah canımm sonucu bizimle de paylaş![]()
Allah razı olsun canımSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah![]()
Allah kucağınıza almayı nasip etsinSonuç 40,5 yani hamileyim dayanamadım yine acile gittim yükselmiş ayy çok mutluyum♥ darısı hepinize tüm isteyenlere inşallah
![]()
Allah razı olsun canımAllah kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etainÇok şükür Rabbime dün gece dayanamadım tekrar gittim 40,5 olmuş![]()
Amin inşallah kucağımıza alırızRabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etain❣