- 6 Haziran 2022
- 170
- 36
- 18
- 32
- Konu Sahibi turtalicilek
-
Kimyasal olduğunu nasıl anladınız değer mi düştüHerkeste beta aynı şekilde artmaz ben 357 yi gördüm sonra kimyasal oldu değeriniz gebeliğin çok yeni olduğunu gösteriyor inşallah sağlıkla artar tekrar baktırmanızda fayda var
Arkadaslar tekrsrdan ben,
Ovulasyon testi yaptım 28 pikti, 29 da catlamayı gördüm. Bat günüm 11 hazirandı.
11 haziran oglen 15.30 da test yaptırdım 4.69 çıktı
13 haziran bu sabah 08.53’de test yaptırdım tekrar 9.83 çıktı:)
Aslında 2 katına artış var sadece beni endişelendiren insanların betaları çok daha yüksek olabiliyor hiç benim gibi olanına denk gelmedim..
Bir de geç döllenmede olamaz aslında çünkü ovulasyonda silikleştiği günü gördüm.
Benim gibi olan var mı düşünceleriniz neler
değerim düştü benim 3 kere baktık kimyasal adetten sonra oldu her zaman adet döneminde olmuyor nerdeyse 15 gün geçti sonra kimyasal oldu benimKimyasal olduğunu nasıl anladınız değer mi düştü
Bir de internette genelde kimyasalda kanamanın adet dönemi içerisnde yaşandığı yazıyor dogru mudur
En kısa zamanda tekrar pozitif görün inşallah
Anladım bu beni cok korkutuyor bilmiyordum boyle bise oldugynu degerimdende emin değilim diye endiseleniyorumdeğerim düştü benim 3 kere baktık kimyasal adetten sonra oldu her zaman adet döneminde olmuyor nerdeyse 15 gün geçti sonra kimyasal oldu benim
Döllenme günü ile alakalı sanırım o beta değerleri, belki senin sandığının aksine daha geç yumurtlama olmuştur, daha çok küçük olduğu için böyledir değerler. Ay inşallah gebeliğin kesinleşir bir an önce, kendim hamile olmuşum gibi sevinirim inan inşallah aminn
Yaaa bende onu anlamadımDöllenme günü ile alakalı sanırım o beta değerleri, belki senin sandığının aksine daha geç yumurtlama olmuştur, daha çok küçük olduğu için böyledir değerler. Ay inşallah gebeliğin kesinleşir bir an önce, kendim hamile olmuşum gibi sevinirim inan inşallah aminn
Ben hiç ovulasyon testi yapmadım, 1 kürtaj 1 de 9 yaşında oğlum var. İnan hiç anlamıyorum bu ovulasyon işinden. Bir daha ne zaman test yaptiracaksinYaaa bende onu anlamadım
Hem pik i hem de çatlamayı gördüm ovulasyon testinde nası döllenme olcakki
Valla artık ptesine filan yaptırırım ya öyle düşündüm idrar testinin koyulaşmasıyla idare ederimBen hiç ovulasyon testi yapmadım, 1 kürtaj 1 de 9 yaşında oğlum var. İnan hiç anlamıyorum bu ovulasyon işinden. Bir daha ne zaman test yaptiracaksin
Merhaba, kimyasal gebelikle ilgili durumunuzu anlatır misiniz rica etsem. Benim bir dış gebelik öyküm var, tüpüm alınmıştı. Bu ay gebe kaldım. Sata göre suan 6+4 teyim değerlerim en yüksek 220 oldu en son dun gece 220 den 150 ye düşüş gördük. Hafif lekenlenme başladı ama kanama yok henüz tam. Yarın gece tekrar beta bakılacak. Dis gebelik olmasından cok korkuyorum. Sizin kanama ne zaman başladı beta sifirlandiktan sonra mideğerim düştü benim 3 kere baktık kimyasal adetten sonra oldu her zaman adet döneminde olmuyor nerdeyse 15 gün geçti sonra kimyasal oldu beni
benim değerim 357 den 252 ye düştü sonra 98 e düştü ilk düşüşten 2 gün sonra akıntı rengim değişti 252 yi ölçtüğüm günden 4 gün sonra da kanama başladı ama tekrar beta ölçtürmedim dış gebelikte bir düşüş bir artış oluyo diye biliyorum inşallah kimyasaldırMerhaba, kimyasal gebelikle ilgili durumunuzu anlatır misiniz rica etsem. Benim bir dış gebelik öyküm var, tüpüm alınmıştı. Bu ay gebe kaldım. Sata göre suan 6+4 teyim değerlerim en yüksek 220 oldu en son dun gece 220 den 150 ye düşüş gördük. Hafif lekenlenme başladı ama kanama yok henüz tam. Yarın gece tekrar beta bakılacak. Dis gebelik olmasından cok korkuyorum. Sizin kanama ne zaman başladı beta sifirlandiktan sonra mi
5.hafta 2günlükken kanda gebelik testi yani beta 200 çıktı sonra da tam 6. haftalıkken kimyasal oldu yani adet oldum o günkü değerim de 29 çıktı.Kimyasal olduğunu nasıl anladınız değer mi düştü
Bir de internette genelde kimyasalda kanamanın adet dönemi içerisnde yaşandığı yazıyor dogru mudur
En kısa zamanda tekrar pozitif görün inşallah
benim de maalesef beklenen adet gününden 2 gün önce hafif peçete gelecek şekilde akıntılar başladı ve 6. hafta dolan gün kimyasal oldu. sizin de düşüş görülmesi buna işaret ediyor olabilir. son durumunuz nedir?Merhaba, kimyasal gebelikle ilgili durumunuzu anlatır misiniz rica etsem. Benim bir dış gebelik öyküm var, tüpüm alınmıştı. Bu ay gebe kaldım. Sata göre suan 6+4 teyim değerlerim en yüksek 220 oldu en son dun gece 220 den 150 ye düşüş gördük. Hafif lekenlenme başladı ama kanama yok henüz tam. Yarın gece tekrar beta bakılacak. Dis gebelik olmasından cok korkuyorum. Sizin kanama ne zaman başladı beta sifirlandiktan sonra mi
Benim de düştü adet oldum bitti. Cok şükür dış gebelik olmadı diye şükrediyorumbenim de maalesef beklenen adet gününden 2 gün önce hafif peçete gelecek şekilde akıntılar başladı ve 6. hafta dolan gün kimyasal oldu. sizin de düşüş görülmesi buna işaret ediyor olabilir. son durumunuz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?