Beta HGC

Laallaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2018
190
56
98
31
20190125_000822.webp
20190125_000742.webp
Arkadaşlar lütfen biri bana bu resimde gebelik anlamak icin nerete bakıyoruz söyleyebilir mi

Canım gebeliğe bakmamışlar. İdrarınızda yüksek lökosit çıkmış idrar yollarınızda enfeksiyon olabilir.

Canım gebeliğe bakmamışlar. İdrarınızda yüksek lökosit çıkmış idrar yollarınızda enfeksiyon olabilir.
Canım 3 saat once yaptırdım bu testi ve doktor gebelik yok enfeksiyon var dedi dedi çok üzüldüm çünkü reglim 4 gün gecikti ve ilk defa yarın tekrar beta hcg yaptîrmalımıyım

Canım 3 saat once yaptırdım bu testi ve doktor gebelik yok enfeksiyon var dedi dedi çok üzüldüm çünkü reglim 4 gün gecikti ve ilk defa yarın tekrar beta hcg yaptîrmalımıyım
İstersen öncesinde gebelik testi alıp evde yapabilirsin. Gecikmen olduğu için muhakkak varsa çıkar zaten. Hakkında hayırlısı olsun.

Beta Hcg ve değeri yazıyor olması lazımdı. Bakılmamış
Resmen yanlış bilgilendirme yani teşekkür ederim en kısa zamanda testi yenileyecegun
İstersen öncesinde gebelik testi alıp evde yapabilirsin. Gecikmen olduğu için muhakkak varsa çıkar zaten. Hakkında hayırlısı olsun.
Bende öyle düşündüm ve test alıp bugün ilk idrarla yaptım fakat negatif çıktı gecikme günümün 5 inci günü bugün acaba geç dòlenme olabilir mi

Back
X