Demin verdim dayanamayıp 3 te belli olur dediler inşallah gelir mucizem hayırlısı ileTekrar kan verin Beta için belki de yükselmiştir
Inşallah Rabbim sana da gönlündekini nasip etsin Rabbim ol deyince olmayacak yoktur Elhamdülillah ❤İnşallah ♥ benim de bu gün bat günüm 3 gün önce test yaptım negatif çıktı ama 5 gün önce yaptığım test pozitifti aklım karışmıştı bakalım bugün olmazsam yarın ben de kan vermeyi düşünüyorum
ElhamdülillahInşallah Rabbim sana da gönlündekini nasip etsin Rabbim ol deyince olmayacak yoktur Elhamdülillah ❤
AminElhamdülillahinşallah evlat bekleyen herkese nasip etsin rabbim en kısa sürede ♥♥
Benm adetim geçmişti ama inşallah vardır Rabbim hayırlı evlat etsin yavrunu inşallahBenim de ilk baktığımda adetime 1 hafta filan vardı 2.88 çıkmıştı 4 gün sonra filan baktırdığımda 90a yükselmişti
Çok teşekkür ederim canım hepimizinkini inşallah. Sonucu haber etBenm adetim geçmişti ama inşallah vardır Rabbim hayırlı evlat etsin yavrunu inşallah
Tmm canm inşallah haber veririmÇok teşekkür ederim canım hepimizinkini inşallah. Sonucu haber et