BETA HGC

evliii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
41
Puanlar
88
Merhaba silik çizgiden sonra kan verdim ertesi gün 70 çıktı iki gün sonra 295 çıktı doktor ay sonu doktora gidip keseyi görürsünüz dedi fakat benden düzenli bi kan testi isteyip artışın devanı bakmak istemedi normal mi bu ? Artışı iyi gördüğü için mi acaba anlamadım yardımcı olur musunuz

Değer güzel arttığı için iatememiştir gözün aydın

Bence bi kac kez daha baktir nolur nolmaz

Adam bana gelmene gerek yok dedi ben de anlamadım ama gidicem bi kaç gün sonra
Aynı yerde ver tekrar kan yer farklı olunca da sonuç farklı çıkabiliyor

Benim doktorum bir kere baktırınca ikinciye gerek olmadığını söylemişti. Benim yine de içim rahat etmedi sağlık ocağına gittim tahlil için ordaki doktor da beni azarladı ne gerek var diye ben sadece bir kere beta hcg ölçtürdüm canım yani doktorun gerek görseydi isterdi bence

Kimyasal yada dis gebelik de olabilir ama kontrol altında olmasi gerek

Kimyasal yada dis gebelik de olabilir ama kontrol altında olmasi gerek
Ben de öyle söyledim doktora özellikle istedim ama kendi doktorum da sağlık ocağındaki doktor da ısrarla gerek görmedi. 5 gün sonra doktor kontrolüme gittiğimde bakıldı tekrar

Ne kadar fenalar ben de öyle düşünüyorum ama yine de bi kez daha baktırcam ilk ya çok heyecanlı oluyorsun bana her gün kan vermeye gel dese gelirdim yani haha

Ne kadar fenalar ben de öyle düşünüyorum ama yine de bi kez daha baktırcam ilk ya çok heyecanlı oluyorsun bana her gün kan vermeye gel dese gelirdim yani haha
İnan ben de aynı durumdaydım hamile kalmaya çalışırken de bu forumu çok okuyordum. Dış gebelik boş gebelik gibi ihtimalleri bile burda öğrendim. Özel bir hastane veya klinik olsaydı 2. Tahlili mutlaka verirdim ama İnsan ilk heyecanla ne yapacağını bilemiyor Rabbim hayırlısıyla keseyi görmeyi kalp atışını duymayı da nasip etsin inşallah

Amin inşallah

`