- 4 Nisan 2018
- 773
- 929
- 103
- 37
- Konu Sahibi bodrum4855
Merhaba kızlar bat 22 mayıs 7 mayısta çatlamam oldu dün kan testi yaptırdım 2 çıktı reglime 7 gün var sizce değer yükselebilirmi bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok erken baktirmişsin. Çatlamadan 12 gun geçmesini bekle sonra idrarda bak. Varsa çikarMerhaba kızlar bat 22 mayıs 7 mayısta çatlamam oldu dün kan testi yaptırdım 2 çıktı reglime 7 gün var sizce değer yükselebilirmi bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen varmı?
Merhaba ben de senin gibiyim. Adetime 5 gün kala kan testinde 2 çıktı. Doktorum bir ihtimal hamile olabilirsin dedi. Bakalım ayın 17’si bat tarihim ve sonuç ne olacak? Bu arada hamile gibi acayip kasık ağrım da var ama belki psikolojiktirMerhaba kızlar bat 22 mayıs 7 mayısta çatlamam oldu dün kan testi yaptırdım 2 çıktı reglime 7 gün var sizce değer yükselebilirmi bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen varmı?
Çok erken henüz yükselme ihtimali var canımMerhaba kızlar bat 22 mayıs 7 mayısta çatlamam oldu dün kan testi yaptırdım 2 çıktı reglime 7 gün var sizce değer yükselebilirmi bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen varmı?
Benim dün 7 gün vardı bata doktorum negatif dedi ama ben nedense öyle hissetmiyorum hiçbir belirtim yok ilk hamileliğimde hiç belirtim olmamıştı dünden beri çok araştırdım bu şekilde olup hamile olan var sonuçta 0.00 0.01 gibi sonuçta çıkabilirdi diye düşünüyorum o yüzden umutluyum ovülasyon testimi aldığım her iki bayanda yükselmeye meyilli bir rakam oldugunu test içinde daha çok çok erken oldugunu söylediler ayrıca ilk kızımda bata 2 gün kala kan testim 40 çıkmıştı 7 gün kala 2 çıktı kırmızıları görene kadar umudum varMerhaba ben de senin gibiyim. Adetime 5 gün kala kan testinde 2 çıktı. Doktorum bir ihtimal hamile olabilirsin dedi. Bakalım ayın 17’si bat tarihim ve sonuç ne olacak? Bu arada hamile gibi acayip kasık ağrım da var ama belki psikolojiktir
Sonucu banada söylermisiniz bat 21 mayıs benim siz daha önce öğrnemiş olursunuz benden lütfen etiketleyin benideMerhaba ben de senin gibiyim. Adetime 5 gün kala kan testinde 2 çıktı. Doktorum bir ihtimal hamile olabilirsin dedi. Bakalım ayın 17’si bat tarihim ve sonuç ne olacak? Bu arada hamile gibi acayip kasık ağrım da var ama belki psikolojiktir
Tabi ki umut var. Benim idrar testlerim negatif ama olsun daha bata 2 gün var ve idrarda çıkmama ihtimali de var. İnşallah istediğimiz gibi olurBenim dün 7 gün vardı bata doktorum negatif dedi ama ben nedense öyle hissetmiyorum hiçbir belirtim yok ilk hamileliğimde hiç belirtim olmamıştı dünden beri çok araştırdım bu şekilde olup hamile olan var sonuçta 0.00 0.01 gibi sonuçta çıkabilirdi diye düşünüyorum o yüzden umutluyum ovülasyon testimi aldığım her iki bayanda yükselmeye meyilli bir rakam oldugunu test içinde daha çok çok erken oldugunu söylediler ayrıca ilk kızımda bata 2 gün kala kan testim 40 çıkmıştı 7 gün kala 2 çıktı kırmızıları görene kadar umudum var
Aslında en güzeli regl geçikmesini beklemek böylede çok stres oluyoruzTabi ki umut var. Benim idrar testlerim negatif ama olsun daha bata 2 gün var ve idrarda çıkmama ihtimali de var. İnşallah istediğimiz gibi olur
Tamam. Umarım güzel haber veririm çünkü tüp bebek sürecindeyim. İlki negatifti şimdi ise dört embriyom donduruldu ve dinlenme dönemini değerlendirdik. İnşallah kendiliğinden hamile kalabilirim de o zorlu süreci bir daha yaşamamSonucu banada söylermisiniz bat 21 mayıs benim siz daha önce öğrnemiş olursunuz benden lütfen etiketleyin benide
Aminnnn inşallah hayırlı haberlerle gelirsinizTamam. Umarım güzel haber veririm çünkü tüp bebek sürecindeyim. İlki negatifti şimdi ise dört embriyom donduruldu ve dinlenme dönemini değerlendirdik. İnşallah kendiliğinden hamile kalabilirim de o zorlu süreci bir daha yaşamam
Merhaba. Ben maalesef regl oldum bugün. Transfer hazırlığına başlıyorum.Umarım senden güzel haber alırız.Aminnnn inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz![]()
Hayırlısı olsun hakkınızda sanırım bende regli olucam testlerim negatif çıkıyorMerhaba. Ben maalesef regl oldum bugün. Transfer hazırlığına başlıyorum.Umarım senden güzel haber alırız.
Benim de yaptığımtüm testler negatif çıkıyordu ama yine de ümitliydim çünkü kasık ağrısından uyumakta zorlanıyordum.Hayırlısı olsun hakkınızda sanırım bende regli olucam testlerim negatif çıkıyor