beta hgc

melek1992

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2013
100
9
46
merhaba arkadaşlar hamile olduğunuzu ilk öğrendiğinizde beta hgc degerini neydi.ben adetim gecikmesinden 1 gün sonra yaptırdım (27 temmuz adet dönemimi 28 temmuzda yaptırdım)89,28 çıktı sizce düşükmü böle olup yükselen varmı burada okuyorum çoğu kişinin degeri yüzün üstündeymiş çok korkuyorum lütfen yardım edin..

Mrb..bende bugun yaptirdim adet gunumdu gelmeyince kan tahliline gttim.1015 cikti ve telfndan ogrendik pozitif dediler ama kac haftalik merak ettim dogrusu..bu degerlerden pek anlamiyorum..anlayan birileri banada yorum yazar insallah..simdiden tesekkurler..

seninki baya yüksek çıkmış valla benimkine 2 yada 3 haftalık diyorlar.senin en son adetin ayın kçıydı söylersen sana bir cevap verebilirim.

Canim benim hic dert etme bu degerler herkeste degisiyo ben adet gunimde yaptirdim degerim 25.92 di onemli.olan 2gunde bir 2ye katlanmasi 72saat sonra testi tekrarladigimixda degerim 172 olmus doktor cok guzel katlanmis dedi insallah haftaya da.keseyi gotcez

evet canım haklısın bende bugun sabah gittim degerim 222 olmuş 6 agustost inşallah keseyi görebiiriz.bir sorun çıkmasındaan korkuyorum şimdide hiç bitmiyor bu korkular.ALLAH hepimize sağlıkl kucağımıza almayı nasip etsin.

sen bebeğine ve seninle olduğuna inan stres yapma canım
ben ilk anda doktor a gittiğimde değer 25,96 zaten dusuk çıkmıştı ve doktorda kasık ağrın olursa dış gebelik olabilir falan dedi, ben resmen yıkıldım
adam belki kendince haklı ama böyle söylenir mi insana ya ben değer dusuk olunca ona bağladı sandım nasıl yıukıldım anşlatamam
birde bazı insanların ya bu değer dusuk diyip bebeğime inanaması vardı o da acaip bi stres ama stres yapmamak lazım
zaten bu hayatta önemli olan seni,n sağlığın once tabiki hepimiz bebişlerimizi kucağımıza almak istiyoruz ama sağlığımız olmadıktan sonra bebiş nasıl olcak değil mi o yüzden hiç stres yapma sen bebeğine inan yeter

evet çok haklısın canım ama senin doktor neden öle söylemişki banada dün doktor bir süre kasık ağrın gögüs agrın bulantıların ve lekelenmelerin olabilir bunlar normal önemli olan kanaman olmaması dedi.birde sanırım dış gebelikte aşırı bir ağrı oluyormuş ALLAHA şükür şuanda öle bir durum yok.sadece 6 ağustosa kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum düşünmeden edemiyorum ya dış gebelik olursa ya kese boş olursa ya gözükmesse ya düşeerse diye bir çok şey var kafayı yiycem 9 ay sonra olunca korkuyorum mutluluğumuzun bozulmasından eşim ailem baya heveslendiler anlıycan

o doktorun salaklıgıydı ya tamamen daha ona gitmicem zaten
bence bu kadar kafana takma tatlım ya stres yapma hayatını yaşa mutlu ol keyfini çıkar hem çok da kucuksun zaten
benim ailemde hiç sorunlu bi, hamilelik yok bende kolay geçireceğimi düşünüyorum açıkçası 6 sında da keseyi görcez haftası gelince de kalp atıuşını duycaz nisan başında da sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah

aynı gün hastaneye keseyi görmeye gidicez anlaşılan inşallah ikimizde mutlu bir şekilde ayrılırız hastneden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…