Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal yaşamış olabilirsinArkadaşlar benim beta hormonum 2 gün önce 8 çıktı sabah ta adet gördüm ne anlama geliyor bilen varmı yardımcı olursanız çok sevinirim
Düşük yapmışsınız galiba beta hcg 5 ve üzeri gebelik demekArkadaşlar benim beta hormonum 2 gün önce 8 çıktı sabah ta adet gördüm ne anlama geliyor bilen varmı yardımcı olursanız çok sevinirim
Kimyasal gebelik yanlış yapmışımDüşük yapmışsınız galiba beta hcg 5 ve üzeri gebelik demek
Tekrar kan versemmi canım baya kararsız kaldmKimyasal yaşamış olabilirsin
Tekrar kan verebilirsin mutlemelen değer düşmüştür benimde 7.9 a kadar yükselmişti o zaman bata 4 gün vardı bat günü kan verince düşmüştü doktor kimyasal demişti ondan dedimTekrar kan versemmi canım baya kararsız kaldm
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bende kanda çıkmıştı gün gün düştü canım geçmiş olsunArkadaşlar benim beta hormonum 2 gün önce 8 çıktı sabah ta adet gördüm ne anlama geliyor bilen varmı yardımcı olursanız çok sevinirim
Doğru diyorsun canımKız niye alkışlıyosun![]()
Geçmiş olsun canım peki hastaneye gittinmi?Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bende kanda çıkmıştı gün gün düştü canım geçmiş olsun
Tabi canım 18.91 -18.26 -0.01 e kadar düştü şuan bat bekliyorum bende teşekkür ederim canım saolGeçmiş olsun canım peki hastaneye gittinmi?
Kimyasal olmuşsundurArkadaşlar benim beta hormonum 2 gün önce 8 çıktı sabah ta adet gördüm ne anlama geliyor bilen varmı yardımcı olursanız çok sevinirim