Beta+kahverengi leke bakar misiniz

millian

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2024
60
12
3
31
Visanne kullaniyordum.29 ekimde visanne bitti.10 kasimda doktorum bu ayi degerlendir yumurtan iyi dedi.degerlendirdik. normalde dongum 25-28 gundur. Yani regl olsam 23 kasim ile 26 kasim arasinda bir gunde olmam gerekiyordu. Dün kahverengi hafif lekeler gelmeye başladı ama peceteye sildigimde geliyordu. Ped koydum 2 ince cizgi halinde kahverenhi leke geldi. Bugun kan verdim beta hcg 63 cikti. Hala ara ara kahverengi leke geliyor. Boyle olan var mi. Bu bir sorun isareti mi?

Eklentiler

• 1000031294.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 23
Sonculara göre hamile görünüyorsunuz kanamanın nedeni yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm aynısı bendede olmuş tu

Sonculara göre hamile görünüyorsunuz kanamanın nedeni yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm aynısı bendede olmuş tu
Peki kaç gün yerlesme kanaması surmustu sizin. Progesteron veriyorlar bazılarına o niye

Peki kaç gün yerlesme kanaması surmustu sizin. Progesteron veriyorlar bazılarına o niye
Bende iki üç gün sürmüştü progestan düşük önleyici bebeğe faydası da var diye biliyorum hamileyseniz benim için de dua edermisiniz 1 yıldır ikinciyi düşünüyorum fakat olmuyor bir türlü

Pembe kahve akıntı tabiri yerleşme olarak bilinir. Regl öncesi ya da o günlerde görülebilir. 2-3 gün süren var. Farklı gün sayısı gören var. Betanız yükselmeye devam edecektir. Hayırlı olsun

Testime göre gebeyim gibi duruyor. Umarım Allah size kolaylıkla sağlıkla hayırlı bir evlat daha nasip eder. kendine size vatanina hayirla mutlulukla gelir

Testime göre gebeyim gibi duruyor. Umarım Allah size kolaylıkla sağlıkla hayırlı bir evlat daha nasip eder. kendine size vatanina hayirla mutlulukla gelir
Çok teşekkür ederim sizde bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah

Pembe kahve akıntı tabiri yerleşme olarak bilinir. Regl öncesi ya da o günlerde görülebilir. 2-3 gün süren var. Farklı gün sayısı gören var. Betanız yükselmeye devam edecektir. Hayırlı olsun
Allah razı olsun. Insallah saglikla gelir.kahverengi lekeden cok korkmamaliyim o zaman

Allah razı olsun. Insallah saglikla gelir.kahverengi lekeden cok korkmamaliyim o zaman
Benim 5+4 de olmuştu yerleşme kanaması hatta sildikçe gelen kırmızımsı renkti sonra 1 hafta hafif hafif kahverengi akıntı şeklinde devam etti. Yine de panik yapıp kontrol ettirmiştim kanama alanı yoktu doktor yerleşme kanaması demişti ama yine de Protestan başlamıştım riskli durumlarım olduğu için. Keseyi görmeye gideceğiniz zaman sorarsınız yine de doktora, sağlıkla gelsin

Tamam çok tesekkur ederim. Kese için gidene kadar bir sorun olmaz insallah diye dusunuyorum o zaman. Umarım sağlikla gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…