- Konu Sahibi bskhmzkzlkn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adete 6 gün var çıkan sonuç değişe bilir diyolar ama bakalım önceki beta 0.2 çıkmıştı
Doktor istedi normelde 21 mayısda yumurtlama 24 çatlama gördüm ovulasyon yapıyordum . 8 hazırında bir günlük kanama gördüm pembe hafif yerleşme kanaması gibi kesildi daha sonra olmadım regal bütün belirtiler var göbek çizgisi bile oluştu ilk aylarda bazılarında oluşa biliyormuş dün fark ettim gögüsümün ucunda sut mesela 26.06.23 kan verdiğimde beta 02 çıktı bugunde 1.20 çıktı ondan önce 0.0 çıkıyordu reglim hiç gecikmez bütün teslerimde normel sanki böyle yerleşiyormuş gibi hissediyorum bel ağrım kasık agrım abartısız kaç defa idrar testi yaptım iki dakkada hep silik çizgi gördüm ikinci çizgiyi fakat kanda bu şekilde evet ilk kana sonra idrara ama durum bu şekilde anlıyamadım gebeliye dair bütün belirti var bugunle beraber tekrar dedim adet günümü bekliyim 24 nü fakat doktor istedi yarın tekrar gidicegimÇok erken vermişsiniz adet gününüzü bekleyin
Çok erken vermişsiniz adet gününüzü bekleyin
Doktor istedi normelde 21 mayısda yumurtlama 24 çatlama gördüm ovulasyon yapıyordum . 8 hazırında bir günlük kanama gördüm pembe hafif yerleşme kanaması gibi kesildi daha sonra olmadım regal bütün belirtiler var göbek çizgisi bile oluştu ilk aylarda bazılarında oluşa biliyormuş dün fark ettim gögüsümün ucunda sut mesela 26.06.23 kan verdiğimde beta 02 çıktı bugunde 1.20 çıktı ondan önce 0.0 çıkıyordu reglim hiç gecikmez bütün teslerimde normel sanki böyle yerleşiyormuş gibi hissediyorum bel ağrım kasık agrım abartısız kaç defa idrar testi yaptım iki dakkada hep silik çizgi gördüm ikinci çizgiyi fakat kanda bu şekilde evet ilk kana sonra idrara ama durum bu şekilde anlıyamadım gebeliye dair bütün belirti var bugunle beraber tekrar dedim adet günümü bekliyim 24 nü fakat doktor istedi yarın tekrar gidicegimAdete 6 gün mü? Geç döllenme değilse bile çıkmaz ki. Çok erken yaptırmışsınız haftaya tekrar yaptırın
Doktor istedi normelde 21 mayısda yumurtlama 24 çatlama gördüm ovulasyon yapıyordum . 8 hazırında bir günlük kanama gördüm pembe hafif yerleşme kanaması gibi kesildi daha sonra olmadım regal bütün belirtiler var göbek çizgisi bile oluştu ilk aylarda bazılarında oluşa biliyormuş dün fark ettim gögüsümün ucunda sut mesela 26.06.23 kan verdiğimde beta 02 çıktı bugunde 1.20 çıktı ondan önce 0.0 çıkıyordu reglim hiç gecikmez bütün teslerimde normel sanki böyle yerleşiyormuş gibi hissediyorum bel ağrım kasık agrım abartısız kaç defa idrar testi yaptım iki dakkada hep silik çizgi gördüm ikinci çizgiyi fakat kanda bu şekilde evet ilk kana sonra idrara ama durum bu şekilde anlıyamadım gebeliye dair bütün belirti var bugunle beraber tekrar dedim adet günümü bekliyim 24 nü fakat doktor istedi yarın tekrar gidicegimCok erken kan vermissiniz. Pozitif olacaksa da bu erken negatif gorunur. Haftaya bir daha kan verin kesin olsun. Suan negatif.