Beta kan

dila69

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2025
114
25
13
31
Hayırlı akşamlar hanımlar, ben perşembe günü beta verdim bugün pazartesi sonuçlar hala çıkmadı.(devlette verdim.)Bu kadar uzaması normal mi?

Hayırlı akşamlar hanımlar, ben perşembe günü beta verdim bugün pazartesi sonuçlar hala çıkmadı.(devlette verdim.)Bu kadar uzaması normal mi?
Normal degıl canım 2 saate falan çıkıyor . Senın test karışmıştır bırsey olmuştur . Ay zaten ınsan bu süreçte kafayı yıyor sana perşembe den berı e nabız a mı baktırıyorlar ya .

Normal degıl canım 2 saate falan çıkıyor . Senın test karışmıştır bırsey olmuştur . Ay zaten ınsan bu süreçte kafayı yıyor sana perşembe den berı e nabız a mı baktırıyorlar ya .
Evet bakıyorum gözümün yarısı açık yarısı kapalı heyecandan ölücemyarın tekrar gidip kan vereyim en iyisi dimi

Evet bakıyorum gözümün yarısı açık yarısı kapalı heyecandan ölücemyarın tekrar gidip kan vereyim en iyisi dimi
Bence de ver canım zaten bu kadar sorun çıkmış kaç gün boyunca o kan testıne de güvenme zaten artık .

Küçücük bir ilçede yaşıyorum hastane dedikleri şey bildiğiniz sağlık ocağı burda bile öğleden sonra çıkmıştı sonuçlarım
Yarın imkanınız varsa başka bir hastanede verin bence

Evet öyle yapsam iyi olur aradım testler düşmemiş sisteme diye olabilir öyle geç düşüyor bazen dediler

Bence de ver canım zaten bu kadar sorun çıkmış kaç gün boyunca o kan testıne de güvenme zaten artık .
İşte bu da kötü yine beklicem iki gün daha o kadar özele gidip aniden kan verdim ki dedim bu devlette olsun bari yeter demiştim

Evet öyle yapsam iyi olur aradım testler düşmemiş sisteme diye olabilir öyle geç düşüyor bazen dediler
O kadarda geç olmaz ama alt tarafı beta bakicak en kotu cuma günü cikmaliydi
Dediğim gibi imkanınız varsa yarın başka bir kurumda yaptırın
Bu arada inşallah olumlu sonuç alırsınız

O kadarda geç olmaz ama alt tarafı beta bakicak en kotu cuma günü cikmaliydi
Dediğim gibi imkanınız varsa yarın başka bir kurumda yaptırın
Bu arada inşallah olumlu sonuç alırsınız
Amin inş cevapladığınız için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…