Beta nasıl sizce kızlar

bettbet

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2021
96
28
18
Bugün gebelik testi yaptırdım kızlar adetim 3 gün gecikti betam 100 çıktı sizde iyi midir yoksa düşük mü birde 100 olunca ne kadarlık oluyor

Bugün gebelik testi yaptırdım kızlar adetim 3 gün gecikti betam 100 çıktı sizde iyi midir yoksa düşük mü birde 100 olunca ne kadarlık oluyor
Beta tam olarak öyle bir sey değil, yani derecesine gore iyi kotu ve su kadarlik denmiyor tam olarak. 2 gun sonra tekrar baktirdiginizda yuzde 60-100 oranda bir artis olursa, bu artıs bir sure 2 günde bir bu sekilde devam ederse o zaman yorum yapilabilir ancak. Siz birkac kere daha 2 günde bir baktirin, 2000li degerlerden sonra doktora gorunun ki keseye bakilsin.

10 gün sonra gel keseye bakalım dediler bende pek hakim değilim bu konuya, teşekkür ederim tekrardan

10 gün sonra gel keseye bakalım dediler bende pek hakim değilim bu konuya, teşekkür ederim tekrardan
10gun sonra her sey yolunda olduğu surece dedigim degerlere gelmiş olacak evet en az 2 kere daha baktirin 2 gunde bir. Sonra da kese icin gidin. Hayirlisi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…