Beta önce 89 sonra 1000 küsür çıktı.

Kediseversarisin

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2025
144
159
18
34
Kızlar beta değerlerim
27 ağustosta 32,7
29 ağustos 89,8
2 eylülde >1000 çıktı

Yani 89 değerinden 4 gün sonra 1000'in üzerinde bir değer oldu. İkiz gebelik olabilir mi acaba. Yoksa tekil gebelik olup böyle yüksek ilerleyen var mı?

Kızlar beta değerlerim
27 ağustosta 32,7
29 ağustos 89,8
2 eylülde >1000 çıktı

Yani 89 değerinden 4 gün sonra 1000'in üzerinde bir değer oldu. İkiz gebelik olabilir mi acaba. Yoksa tekil gebelik olup böyle yüksek ilerleyen var mı?
Benimde 189 çıkıp 5 gün sonra 2630 çıkmıştı tekil gebelikti ama ultrasonda girmeden de netlesmiyor.

Tek yumurta ikizi genetik oluyor dimi? Benim ve eşimin ailesinde ikiz yok o yüzden bilemedim. Yaşım 34, yaş arttıkça ikiz gebelik ihtimali artabiliyormuş. Bakalım görcez.😁😍

Keseyi görünce mi belli oluyor ikiz mi tekil mi olduğu?
Benim ailemde de yok ikizlik ama eşim abileri tek yumurta ikizleri 😍 Ben erken ögrendım 6 haftalıkken ikiz olduklarını ogrendım maalesef 8 haftalıkken de kalplerinin durduğunu öğrendim umarım hersey gönlünce olur senin sağ salım kucağına alırsın 😍

Benim ailemde de yok ikizlik ama eşim abileri tek yumurta ikizleri 😍 Ben erken ögrendım 6 haftalıkken ikiz olduklarını ogrendım maalesef 8 haftalıkken de kalplerinin durduğunu öğrendim umarım hersey gönlünce olur senin sağ salım kucağına alırsın 😍
Teşekkür ederim. İnşallah sizin de herşey gönlünüzce olur 😍

Benimde böyle büyük bir oranda artmıştı ama tekti. Doktor bu değerin üst sınırı yok çok normal böyle yüksek artışlarda demişti.

Back
X