Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana vajınal bakmadı akıntımın oldunu dememe ragmen ilç bile vermedi boş die tuturdu illahamilesin ama karından baktıysa gözkmeyebiliyor benim 7500 ken karından görnmedi vajinal ultrasanda göründü
6haftalık beta 5336 normal mı sizce doktorum ısrarla yok dedi kesesi oluşmuş dediHamilesiniz hayırlısı olsun. Şu an görünmez biraz daha bekleyin...
Kese vardır. Ama bebegi görmek için beklemeniz gerekiyor. Benimde aşağı yukarı bu haftalarda değerler böyleydi.6haftalık beta 5336 normal mı sizce doktorum ısrarla yok dedi kesesi oluşmuş dedi
Kesesi var denildi bebek yok dedi beta sonuç 5336 inşallahh gözükür peki bişey sorcam normal mı 5+4e göre 5336 betaKese vardır. Ama bebegi görmek için beklemeniz gerekiyor. Benimde aşağı yukarı bu haftalarda değerler böyleydi.
Hep doktor karamsara düşürdü beni ya bekleyelim falan filan dese keşke ama malesef direk büyük ihtimalle konuştuKese vardır. Ama bebegi görmek için beklemeniz gerekiyor. Benimde aşağı yukarı bu haftalarda değerler böyleydi.
Normal değerler, önemli olan düşmemesi ve iki günde bir ikiye katlanmasıKesesi var denildi bebek yok dedi beta sonuç 5336 inşallahh gözükür peki bişey sorcam normal mı 5+4e göre 5336 beta
Ben 5 haftalık gittiğimde sadece kese göründü bebek yoktu. 7. Haftada bebek göründü 8. Haftada kalp atışlarını duydumHep doktor karamsara düşürdü beni ya bekleyelim falan filan dese keşke ama malesef direk büyük ihtimalle konuştu
İnşallah benimde öyle olurrrr yaa kesemiz var bebişimde görünür inşallahh en kısa zaman daa biraz bekleyip başka doktora gidicemBen 5 haftalık gittiğimde sadece kese göründü bebek yoktu. 7. Haftada bebek göründü 8. Haftada kalp atışlarını duydum
Pazartesi günü gidin bence beklemeyin. Folik asit kullanın...İnşallah benimde öyle olurrrr yaa kesemiz var bebişimde görünür inşallahh en kısa zaman daa biraz bekleyip başka doktora gidicem
Kullanıyorum diyorumki perşembe falan gitsem özele değerlerim yükselir hemde yani değil mi hem ilacıda bir hafta kullanmış olurumPazartesi günü gidin bence beklemeyin. Folik asit kullanın...
Çok geç bırakma derim, pazartesi git tekrar kan testi ve ultrason ile bakılsın... Dediğim gibi önemli olan gebelik değerlerin... İlaç değil o vitamin :)Kullanıyorum diyorumki perşembe falan gitsem özele değerlerim yükselir hemde yani değil mi hem ilacıda bir hafta kullanmış olurum
Herşeyde bir akslik var şuan kötü durumdayım alt üst çok zor günler yaşıyorumCanım bu kadar kafana takip kendini de bebegini de yipratiyorsun. Kac tane koju acmissin... Doktorlar herseyi bilmez Allah bilir. Sen bebegini Allaha emanet et hersey olacagina varir hakkinda en hayirlisi neyse o olsun.
Bu arada bebeğin babasi biliyor mu senin hamile olduğunu?
Herşeyde bir akslik var şuan kötü durumdayım alt üst çok zor günler yaşıyorum
Tek düşümcem şuan bebegm inşallah boş değildir ve saglıklı sihatli olurTahmin edebiliyorum sakin kalmaya calis. Tek ihtiyacin birazcik zaman. Hersey olacagina varir. Kendini bir süre baska seylerle meşgul etmeye çalış..