Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafana takılan sorun gördüğün şey neBen evde gebelik testi yaptım 3 gün sonra hastaneye gittim ve sonuç 210 ve 7 gün sonra tekrar gel dedi smdi kafama takılan soru şu doktor normal dedi ama kafama takıldı böyle olanlar varmı
Kafana takılan sorun gördüğün şey ne210 adet
Kafama takılan su ben öğrendikten 3 gün sonra gittiğimde 210 çıktı ama bu biraz düşük geldi banaKafana takılan ne tam olarak
Anladım ama kaset testlere göre betadegerlendirme kaset test yaptım 6 gün boyunca koyulasti gittim kan verdim 48 çıktı yani ogrendikten 3 gün sonra 210 kötü değil önemli olan devamında nolucakKafama takılan su ben öğrendikten 3 gün sonra gittiğimde 210 çıktı ama bu biraz düşük geldi bana
Yarın gidicem bakalımAnladım ama kaset testlere göre betadegerlendirme kaset test yaptım 6 gün boyunca koyulasti gittim kan verdim 48 çıktı yani ogrendikten 3 gün sonra 210 kötü değil önemli olan devamında nolucak
İnşallah sağlıklıdır bebeğin allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsinHamilelik var doktorun 1 hafta sonra gel demesinin sebebi dış gebelik mi rahim içi gebelik mi onu görmek içindir. yani kese sizin bu değerinizden sonra anca 1 hafta 10 gün sonra oluşur. Sonrasında keseyi rahimde görürse bu seferde dolu gebelik mi boş gebelik mi ona bakar.(bebek var mı yok mu) . bunun içinde 1 hafta 10 gün beklemek gerekir şuan bende aynı süreçten geçiyorum bende ilk doktora gittiğimde de kese gözükmedi kan verdim 373 çıktı beta hcg değerim 1 hafta sonra gittim keseyi gördük 10 gün sonra gel boş mu dolu mu gebelik bakalım dedi salı günü gideceğim bende.korkmayın inşallah dış gebelik değildir herşey normal ilerler![]()
Amin inşallah hepimize nasip etsinİnşallah sağlıklıdır bebeğin allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsinteşekkür ederm yarın gidicem bakalım ne olucak
![]()