Beta Sonucu Anormal mi

Sldangl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2020
209
102
103
27
Kızlar merhaba herkesin betalarını incelediğimde 3 haftalık falan 1200 şer çıkmış. Benim 284 idi 2 gün sonra tekrar verdiğimde 709 olmuş. Evet artış var ama hiç diğer kadınlarınki gibi değil doktora haftaya gidicem sizce bir sorun var mı hemen mi gideyim ?

Kızlar merhaba herkesin betalarını incelediğimde 3 haftalık falan 1200 şer çıkmış. Benim 284 idi 2 gün sonra tekrar verdiğimde 709 olmuş. Evet artış var ama hiç diğer kadınlarınki gibi değil doktora haftaya gidicem sizce bir sorun var mı hemen mi gideyim ?
Düzenli artması önemli gayette güzel 2 katından fazla artış olmuş. boşuna kendinizi strese sokmayın, herkesin yumurtlama zamanı aynı olmaz🌸

Teşekkür ederim 🙏🏽 Gerçekten bir kişinin düşüncesi bile bu dönemle çok etkiliyor insanı ❤
Evet çok iyi anlıyorum seni canım. Ben iki düşük yaşadım o yüzden bu endişeler çok tanıdık bana. Bu dönemde stres en büyük düşman, iki katı gördüğün için kalbin rahat olsun kalp atışını duymak için heyecanlanabilirsin ☺️ Beta 2000 civarlarındayken kese görünüyo birkaç gün sonra gidersen keseyi görürsün inşallah

Evet çok iyi anlıyorum seni canım. Ben iki düşük yaşadım o yüzden bu endişeler çok tanıdık bana. Bu dönemde stres en büyük düşman, iki katı gördüğün için kalbin rahat olsun kalp atışını duymak için heyecanlanabilirsin ☺ Beta 2000 civarlarındayken kese görünüyo birkaç gün sonra gidersen keseyi görürsün inşallah
Kimse yaşamasa keşke böyle şeyler ama kader 🙏🏽 Teşekkür ederim sayenizde huzurla uyuyacagım❤️ en güzel mutluluklar sizinle olsun

Arkadaş gerekeni söylemiş ama bende yazmış olayım içiniz daha rahat olsun önemli olan gün aşırı artışın iyi olması ki sizin maşallah hğxel artmış ❤️ kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🙏

Kimse yaşamasa keşke böyle şeyler ama kader 🙏🏽 Teşekkür ederim sayenizde huzurla uyuyacagım❤ en güzel mutluluklar sizinle olsun
Allah razı olsun ❤️ Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, hamilelerin duası kabul olur derler inşallah en yakın zamanda bana da nasip olsun dualarımız bir olsun🥰

İnsanlarla kendinizi kıyaslamayn. Garekli ölçü de artmış zaten hayırlı olsum 🤗

3 haftalik gebelikte 1200 imkansiz gibi bir sey. Emin misiniz? Ustelik 3 haftalik gebeligi anlamak da cok zor, nasil anladiniz?

3 haftalik gebeliği nasil anladiniz acaba? Idrarda cikmaz diye düşünüyorum.

3 haftalik gebeliği nasil anladiniz acaba? Idrarda cikmaz diye düşünüyorum.
Çıktı hatta ben 3 haftalık sanarken 2 haftalık Mış hemde 5 ₺ lik olanda bile çıktı ben ultra erken test almıştım ama inanmayıp diğerinide yaptım. Fakat geçen günlerde kalbi durdu.

3 haftalik gebelikte 1200 imkansiz gibi bir sey. Emin misiniz? Ustelik 3 haftalik gebeligi anlamak da cok zor, nasil anladiniz?
3 değil 2 miş o zaman. Herkesin hormonları farklı sonuçta. Değer aralıklarında olduğu sürece sorun yokmuş ❤️

3 değil 2 miş o zaman. Herkesin hormonları farklı sonuçta. Değer aralıklarında olduğu sürece sorun yokmuş ❤
2 haftalık gebelik yeni yumurtlama oluyor demek. Daha döllenme bile olmamış demek. Adet gününüzde yaklaşık 4 haftalık, adet 1 hafta gecikince yaklaşık 5 haftalık gebe oluyorsunuz. Yani 3 haftalık gebelikte 1200 diye bir değer olmaz zaten, içinizi ferah tutun.

2 haftalık gebelik yeni yumurtlama oluyor demek. Daha döllenme bile olmamış demek. Adet gününüzde yaklaşık 4 haftalık, adet 1 hafta gecikince yaklaşık 5 haftalık gebe oluyorsunuz. Yani 3 haftalık gebelikte 1200 diye bir değer olmaz zaten, içinizi ferah tutun.
Benim geç döllenme imiş zaten tarihlerle tutmuyor. Ama insanlar öyle yazdığı için kafam karışmıştı benim o zaman. Sonuç olarak bebeğimi kaybettin zaten bir önemi kalmadı

Benim geç döllenme imiş zaten tarihlerle tutmuyor. Ama insanlar öyle yazdığı için kafam karışmıştı benim o zaman. Sonuç olarak bebeğimi kaybettin zaten bir önemi kalmadı
Geçmiş olsun. İnşallah daha güzel haberler alırsınız.

Back
X