Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzenli artması önemli gayette güzel 2 katından fazla artış olmuş. boşuna kendinizi strese sokmayın, herkesin yumurtlama zamanı aynı olmazKızlar merhaba herkesin betalarını incelediğimde 3 haftalık falan 1200 şer çıkmış. Benim 284 idi 2 gün sonra tekrar verdiğimde 709 olmuş. Evet artış var ama hiç diğer kadınlarınki gibi değil doktora haftaya gidicem sizce bir sorun var mı hemen mi gideyim ?
Teşekkür ederimDüzenli artması önemli gayette güzel 2 katından fazla artış olmuş. boşuna kendinizi strese sokmayın, herkesin yumurtlama zamanı aynı olmaz![]()
Evet çok iyi anlıyorum seni canım. Ben iki düşük yaşadım o yüzden bu endişeler çok tanıdık bana. Bu dönemde stres en büyük düşman, iki katı gördüğün için kalbin rahat olsun kalp atışını duymak için heyecanlanabilirsinTeşekkür ederimGerçekten bir kişinin düşüncesi bile bu dönemle çok etkiliyor insanı ❤
Kimse yaşamasa keşke böyle şeyler ama kaderEvet çok iyi anlıyorum seni canım. Ben iki düşük yaşadım o yüzden bu endişeler çok tanıdık bana. Bu dönemde stres en büyük düşman, iki katı gördüğün için kalbin rahat olsun kalp atışını duymak için heyecanlanabilirsin ☺ Beta 2000 civarlarındayken kese görünüyo birkaç gün sonra gidersen keseyi görürsün inşallah
Arkadaş gerekeni söylemiş ama bende yazmış olayım içiniz daha rahat olsun önemli olan gün aşırı artışın iyi olması ki sizin maşallah hğxel artmışKızlar merhaba herkesin betalarını incelediğimde 3 haftalık falan 1200 şer çıkmış. Benim 284 idi 2 gün sonra tekrar verdiğimde 709 olmuş. Evet artış var ama hiç diğer kadınlarınki gibi değil doktora haftaya gidicem sizce bir sorun var mı hemen mi gideyim ?
Allah razı olsunKimse yaşamasa keşke böyle şeyler ama kaderTeşekkür ederim sayenizde huzurla uyuyacagım❤ en güzel mutluluklar sizinle olsun
3 haftalik gebeliği nasil anladiniz acaba? Idrarda cikmaz diye düşünüyorum.Kızlar merhaba herkesin betalarını incelediğimde 3 haftalık falan 1200 şer çıkmış. Benim 284 idi 2 gün sonra tekrar verdiğimde 709 olmuş. Evet artış var ama hiç diğer kadınlarınki gibi değil doktora haftaya gidicem sizce bir sorun var mı hemen mi gideyim ?
Çıktı hatta ben 3 haftalık sanarken 2 haftalık Mış hemde 5 ₺ lik olanda bile çıktı ben ultra erken test almıştım ama inanmayıp diğerinide yaptım. Fakat geçen günlerde kalbi durdu.3 haftalik gebeliği nasil anladiniz acaba? Idrarda cikmaz diye düşünüyorum.
3 değil 2 miş o zaman. Herkesin hormonları farklı sonuçta. Değer aralıklarında olduğu sürece sorun yokmuş3 haftalik gebelikte 1200 imkansiz gibi bir sey. Emin misiniz? Ustelik 3 haftalik gebeligi anlamak da cok zor, nasil anladiniz?
2 haftalık gebelik yeni yumurtlama oluyor demek. Daha döllenme bile olmamış demek. Adet gününüzde yaklaşık 4 haftalık, adet 1 hafta gecikince yaklaşık 5 haftalık gebe oluyorsunuz. Yani 3 haftalık gebelikte 1200 diye bir değer olmaz zaten, içinizi ferah tutun.3 değil 2 miş o zaman. Herkesin hormonları farklı sonuçta. Değer aralıklarında olduğu sürece sorun yokmuş ❤
Benim geç döllenme imiş zaten tarihlerle tutmuyor. Ama insanlar öyle yazdığı için kafam karışmıştı benim o zaman. Sonuç olarak bebeğimi kaybettin zaten bir önemi kalmadı2 haftalık gebelik yeni yumurtlama oluyor demek. Daha döllenme bile olmamış demek. Adet gününüzde yaklaşık 4 haftalık, adet 1 hafta gecikince yaklaşık 5 haftalık gebe oluyorsunuz. Yani 3 haftalık gebelikte 1200 diye bir değer olmaz zaten, içinizi ferah tutun.
Geçmiş olsun. İnşallah daha güzel haberler alırsınız.Benim geç döllenme imiş zaten tarihlerle tutmuyor. Ama insanlar öyle yazdığı için kafam karışmıştı benim o zaman. Sonuç olarak bebeğimi kaybettin zaten bir önemi kalmadı