Beta Sonucu Anormal mi

Sldangl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2020
209
102
103
27
Kızlar merhaba herkesin betalarını incelediğimde 3 haftalık falan 1200 şer çıkmış. Benim 284 idi 2 gün sonra tekrar verdiğimde 709 olmuş. Evet artış var ama hiç diğer kadınlarınki gibi değil doktora haftaya gidicem sizce bir sorun var mı hemen mi gideyim ?

Düzenli artması önemli gayette güzel 2 katından fazla artış olmuş. boşuna kendinizi strese sokmayın, herkesin yumurtlama zamanı aynı olmaz

Teşekkür ederim Gerçekten bir kişinin düşüncesi bile bu dönemle çok etkiliyor insanı ❤
Evet çok iyi anlıyorum seni canım. Ben iki düşük yaşadım o yüzden bu endişeler çok tanıdık bana. Bu dönemde stres en büyük düşman, iki katı gördüğün için kalbin rahat olsun kalp atışını duymak için heyecanlanabilirsin Beta 2000 civarlarındayken kese görünüyo birkaç gün sonra gidersen keseyi görürsün inşallah

Kimse yaşamasa keşke böyle şeyler ama kader Teşekkür ederim sayenizde huzurla uyuyacagım en güzel mutluluklar sizinle olsun

Arkadaş gerekeni söylemiş ama bende yazmış olayım içiniz daha rahat olsun önemli olan gün aşırı artışın iyi olması ki sizin maşallah hğxel artmış kucağınıza almak nasip olsun inşallah

Kimse yaşamasa keşke böyle şeyler ama kader Teşekkür ederim sayenizde huzurla uyuyacagım❤ en güzel mutluluklar sizinle olsun
Allah razı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, hamilelerin duası kabul olur derler inşallah en yakın zamanda bana da nasip olsun dualarımız bir olsun

İnsanlarla kendinizi kıyaslamayn. Garekli ölçü de artmış zaten hayırlı olsum

3 haftalik gebelikte 1200 imkansiz gibi bir sey. Emin misiniz? Ustelik 3 haftalik gebeligi anlamak da cok zor, nasil anladiniz?

3 haftalik gebeliği nasil anladiniz acaba? Idrarda cikmaz diye düşünüyorum.

3 haftalik gebeliği nasil anladiniz acaba? Idrarda cikmaz diye düşünüyorum.
Çıktı hatta ben 3 haftalık sanarken 2 haftalık Mış hemde 5 ₺ lik olanda bile çıktı ben ultra erken test almıştım ama inanmayıp diğerinide yaptım. Fakat geçen günlerde kalbi durdu.

3 haftalik gebelikte 1200 imkansiz gibi bir sey. Emin misiniz? Ustelik 3 haftalik gebeligi anlamak da cok zor, nasil anladiniz?
3 değil 2 miş o zaman. Herkesin hormonları farklı sonuçta. Değer aralıklarında olduğu sürece sorun yokmuş

3 değil 2 miş o zaman. Herkesin hormonları farklı sonuçta. Değer aralıklarında olduğu sürece sorun yokmuş ❤
2 haftalık gebelik yeni yumurtlama oluyor demek. Daha döllenme bile olmamış demek. Adet gününüzde yaklaşık 4 haftalık, adet 1 hafta gecikince yaklaşık 5 haftalık gebe oluyorsunuz. Yani 3 haftalık gebelikte 1200 diye bir değer olmaz zaten, içinizi ferah tutun.

Benim geç döllenme imiş zaten tarihlerle tutmuyor. Ama insanlar öyle yazdığı için kafam karışmıştı benim o zaman. Sonuç olarak bebeğimi kaybettin zaten bir önemi kalmadı

Benim geç döllenme imiş zaten tarihlerle tutmuyor. Ama insanlar öyle yazdığı için kafam karışmıştı benim o zaman. Sonuç olarak bebeğimi kaybettin zaten bir önemi kalmadı
Geçmiş olsun. İnşallah daha güzel haberler alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…