Y Yadeburcuu Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 8 Emoji Skoru 1 Puanlar 6 Yaş 33 12 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Yadeburcuu #1 Merhabalar transferımin 10. Günü beta değerim 40 çıktı bu şekilde olup sağlıklı artış olanlar var mı aranızda bıraz korkuyorum değer düşük gibi
Merhabalar transferımin 10. Günü beta değerim 40 çıktı bu şekilde olup sağlıklı artış olanlar var mı aranızda bıraz korkuyorum değer düşük gibi
3 3463 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 195 Emoji Skoru 55 Puanlar 28 Yaş 30 12 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Yadeburcuu #2 Yadeburcuu .!.: Merhabalar transferımin 10. Günü beta değerim 40 çıktı bu şekilde olup sağlıklı artış olanlar var mı aranızda bıraz korkuyorum değer düşük gibi Genişletmek için tıkla... Evet değer biraz düşük gibi ama önemli olan iki günde bir artması iki gün sonra tekrarlayın ona göre değerlendirme yapalım
Yadeburcuu .!.: Merhabalar transferımin 10. Günü beta değerim 40 çıktı bu şekilde olup sağlıklı artış olanlar var mı aranızda bıraz korkuyorum değer düşük gibi Genişletmek için tıkla... Evet değer biraz düşük gibi ama önemli olan iki günde bir artması iki gün sonra tekrarlayın ona göre değerlendirme yapalım
Y Yadeburcuu Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 8 Emoji Skoru 1 Puanlar 6 Yaş 33 12 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Yadeburcuu #3 Perşembe günü test günüm inşallah artmış olur değer bakalım
B Biblo23 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 811 Emoji Skoru 184 Puanlar 53 Yaş 28 26 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Yadeburcuu #4 Yadeburcuu .!.: Merhabalar transferımin 10. Günü beta değerim 40 çıktı bu şekilde olup sağlıklı artış olanlar var mı aranızda bıraz korkuyorum değer düşük gibi Genişletmek için tıkla... 39.39 la öğrendim suan oglum 6 yaşında rabbim sizlerede nasıp etsin
Yadeburcuu .!.: Merhabalar transferımin 10. Günü beta değerim 40 çıktı bu şekilde olup sağlıklı artış olanlar var mı aranızda bıraz korkuyorum değer düşük gibi Genişletmek için tıkla... 39.39 la öğrendim suan oglum 6 yaşında rabbim sizlerede nasıp etsin
Y Yadeburcuu Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 8 Emoji Skoru 1 Puanlar 6 Yaş 33 26 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Yadeburcuu #5 buslam21 .!.: 39.39 la öğrendim suan oglum 6 yaşında rabbim sizlerede nasıp etsin Genişletmek için tıkla... Çok şükür sevındım sizin adınıza sağlıklı güzel bir ömrü olsun Maalesef benim kımyasal gebelik oldu değer düştü sonrasında
buslam21 .!.: 39.39 la öğrendim suan oglum 6 yaşında rabbim sizlerede nasıp etsin Genişletmek için tıkla... Çok şükür sevındım sizin adınıza sağlıklı güzel bir ömrü olsun Maalesef benim kımyasal gebelik oldu değer düştü sonrasında
B Biblo23 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 811 Emoji Skoru 184 Puanlar 53 Yaş 28 26 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Yadeburcuu #6 Yadeburcuu .!.: Çok şükür sevındım sizin adınıza sağlıklı güzel bir ömrü olsun Maalesef benim kımyasal gebelik oldu değer düştü sonrasında Genişletmek için tıkla... Hakkinda hayrlisi olsun
Yadeburcuu .!.: Çok şükür sevındım sizin adınıza sağlıklı güzel bir ömrü olsun Maalesef benim kımyasal gebelik oldu değer düştü sonrasında Genişletmek için tıkla... Hakkinda hayrlisi olsun