Beta sonucuma bakar mısınız

alf9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2022
14
2
1
31
Arkadaşlar merhaba korunmasız ilişki üstünden 6 gün geçmişti reglime 1 hafta var umut var mı mi sizce 👀

Eklentiler

• IMG_20221211_122128.webp
    IMG_20221211_122128.webp
    14 KB · Görüntüleme: 40
5'in altı negatif olarak kabul edilir regl gününüze kadar bekleyip tekrar yaptırın dilerseniz

Arkadaşlar merhaba korunmasız ilişki üstünden 6 gün geçmişti reglime 1 hafta var umut var mı mi sizce 👀
Şuan bu sonuça göre bir değerlendirme yapılamaz. Daha 6 gün geçmiş zaten beta HCG için rahimde olmasi lazım döllenen yumurtanın. En az 5-6 gün daha bekleyin o zamanda zor çıkması ama bekleyin

Reglime 4 gün var ama
Şuan bu sonuça göre bir değerlendirme yapılamaz. Daha 6 gün geçmiş zaten beta HCG için rahimde olmasi lazım döllenen yumurtanın. En az 5-6 gün daha bekleyin o zamanda zor çıkması ama bekleyin
4 gün var regli olmama

Beta HCG için en az 10 günlük süreç gerekli ondan sonra yükselmeye başlıyor ilk korunmasız ilişkiniz mi ?
Yok değil Kan tahlili sigorta yaptırmak için istediler ondan yaptırdım ama hamilelik beklentim de var o yüzden sordum yükselir mi bu değer diye 😇

Yok değil Kan tahlili sigorta yaptırmak için istediler ondan yaptırdım ama hamilelik beklentim de var o yüzden sordum yükselir mi bu değer diye 😇
Eğer döllenme olduysa elbette yükselir 🤗 inşallah olmuştur güzel haberleri almanız dileğimle 🤲🤗

Back
X