Beta sonucuma bakar mısınız

alf9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2022
14
2
1
31
Arkadaşlar merhaba korunmasız ilişki üstünden 6 gün geçmişti reglime 1 hafta var umut var mı mi sizce

Eklentiler

• IMG_20221211_122128.webp
    14 KB · Görüntüleme: 40
5'in altı negatif olarak kabul edilir regl gününüze kadar bekleyip tekrar yaptırın dilerseniz

Arkadaşlar merhaba korunmasız ilişki üstünden 6 gün geçmişti reglime 1 hafta var umut var mı mi sizce
Şuan bu sonuça göre bir değerlendirme yapılamaz. Daha 6 gün geçmiş zaten beta HCG için rahimde olmasi lazım döllenen yumurtanın. En az 5-6 gün daha bekleyin o zamanda zor çıkması ama bekleyin

Reglime 4 gün var ama
Şuan bu sonuça göre bir değerlendirme yapılamaz. Daha 6 gün geçmiş zaten beta HCG için rahimde olmasi lazım döllenen yumurtanın. En az 5-6 gün daha bekleyin o zamanda zor çıkması ama bekleyin
4 gün var regli olmama

Beta HCG için en az 10 günlük süreç gerekli ondan sonra yükselmeye başlıyor ilk korunmasız ilişkiniz mi ?
Yok değil Kan tahlili sigorta yaptırmak için istediler ondan yaptırdım ama hamilelik beklentim de var o yüzden sordum yükselir mi bu değer diye

Yok değil Kan tahlili sigorta yaptırmak için istediler ondan yaptırdım ama hamilelik beklentim de var o yüzden sordum yükselir mi bu değer diye
Eğer döllenme olduysa elbette yükselir inşallah olmuştur güzel haberleri almanız dileğimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…