Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim ekime kaldı benim stresNegatif. Pozitif olması için 5 ve üstü diyorlar.
Hakkında hayırlısı olsunninşallahÇok teşekkür ederim ekime kaldı benim stres![]()
Çok yoruldum aslımda psikolojik olarakta çöktüm artık olmasa mı diyorum hiç yoktan düşüncesinden kurtulurum diye düşünüyorum korunmaya başlayıp artık çabalamak istemiyorumHakkında hayırlısı olsunninşallahsürecin çok uzamadan pozitifi gör
![]()
Öyle düşünme. Uygun zamanda o gelir zaten sen çabanı eksik bırakma .sağlık sıkıntın var mı bilmiyorum ama temiz içerikli ürünler kullan , stressiz yaşamaya çalış stres çok etkiliyorÇok yoruldum aslımda psikolojik olarakta çöktüm artık olmasa mı diyorum hiç yoktan düşüncesinden kurtulurum diye düşünüyorum korunmaya başlayıp artık çabalamak istemiyorum
Kontrollerim yapıldı bir problemle karşılaşmadım şükür ama işte stres yaptıkça olmuyor bunu anladım da elimde değil işteÖyle düşünme. Uygun zamanda o gelir zaten sen çabanı eksik bırakma .sağlık sıkıntın var mı bilmiyorum ama temiz içerikli ürünler kullan , stressiz yaşamaya çalış stres çok etkiliyor
Canım benim imkanın varsa git bir kaç gün kafa dinle. Kafandan hamilelik düşüncesini biraz çıkar. Gerçekten bu hamilelik kaçan kovalanır gibi ilerliyor. Çevremde ve kendimde dahil o kadar çok bu örneği gördüm ki. Yapabiliyorsanız eşinle bir geziye çık 1/2 gün de olsa. Kafa dağıtın. Yatağa çocuk düşüncesi ile girmeyin. Sakın kendine de yüklenme. Her şey nasip olduğu zamana gizli.Çok yoruldum aslımda psikolojik olarakta çöktüm artık olmasa mı diyorum hiç yoktan düşüncesinden kurtulurum diye düşünüyorum korunmaya başlayıp artık çabalamak istemiyorum
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim gidiyorum aslında ama eve gelince aynı devam ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsinCanım benim imkanın varsa git bir kaç gün kafa dinle. Kafandan hamilelik düşüncesini biraz çıkar. Gerçekten bu hamilelik kaçan kovalanır gibi ilerliyor. Çevremde ve kendimde dahil o kadar çok bu örneği gördüm ki. Yapabiliyorsanız eşinle bir geziye çık 1/2 gün de olsa. Kafa dağıtın. Yatağa çocuk düşüncesi ile girmeyin. Sakın kendine de yüklenme. Her şey nasip olduğu zamana gizli.yüklenme kendine bu kadar lütfen
![]()
Çok teşekkür ederim bundan sonra öyle yapacağım sabretmek gerekiyor anlıyorumHer ay kan vermeyin strese sokmayın kendinizi belirtileri takip edin. Hayırlı hamilelikler dilerim![]()
Amin canımDeğerli yorumun için çok teşekkür ederim gidiyorum aslında ama eve gelince aynı devam ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
Öyle yapayım spora yazıldım kitaplarım çok okumadıklarım var başliyim en iyisi bir de eşim sperm sayısını arttırmak için ne kullanabilir bilginiz var mıAmin canıminşallah nasip olur da burada hep beraber seviniriz
bir kaç hobi edinebilirsin aslında kitap/bulmaca gibi o da kafa dağıtır
![]()
Canım çinko omega3 demir d vit gibi kombine vitamin takviyeleri ve dengeli yaşam. Yani bizde nasıl kilo doğurganlığı etkiliyorsa onlarda da etkiliyor. Akşamları birlikte yürüyüş yapabilirsiniz. Vitamin takviyeleri de kullanabilirsiniz. Koenzim q10 içeren takviyeler var eczanelerde o da sağlıklı arttırım yapar diye biliyorum. Bunlar en erken 2/3 ayda kendini gösterebilecek şeyler çünkü sperm üretimi 3/4 aylık süreçten yenilenir.Öyle yapayım spora yazıldım kitaplarım çok okumadıklarım var başliyim en iyisi bir de eşim sperm sayısını arttırmak için ne kullanabilir bilginiz var mı
Çok teşekkür ediyorum bunları hemen araştırayım en iyisi sorun yok şuan bizde ama yine de vitamin takviyesi yaparsa iyi olur diye düşündüm bakıp alacağım.Kilo sorunumuz yok ikimiz de normaliz aslında ama ikimizde stres yaptık benim bir kızım var 8 yaşında bir yıldır istiyorum büyümesini bekledim ama sanırım çok zaman geçti ondan belki de olmuyor kafam karıştıCanım çinko omega3 demir d vit gibi kombine vitamin takviyeleri ve dengeli yaşam. Yani bizde nasıl kilo doğurganlığı etkiliyorsa onlarda da etkiliyor. Akşamları birlikte yürüyüş yapabilirsiniz. Vitamin takviyeleri de kullanabilirsiniz. Koenzim q10 içeren takviyeler var eczanelerde o da sağlıklı arttırım yapar diye biliyorum. Bunlar en erken 2/3 ayda kendini gösterebilecek şeyler çünkü sperm üretimi 3/4 aylık süreçten yenilenir.