Beta sorunu😕

Rumuzzzx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2022
34
8
1
Arkdşlar merhaba beta HCG 329 çıkmıştı adetim 1 gün geçtikten sonra . Onun öncesinde 3 tane test yaptım hepsi 5 dk içinde pozitifti . Bugün doktora gittim moralim bozuldu acıkçası doktor dedi ki 600 bile olsa kimyasal olabilir dedi 700 küsür olması lazım dedi yarın tam 48 saat geçmiş olacak kan vermemin üzerinden aynı sorunları yaşayan var mı yükselir mi Rabbimin bileceği iş yine nasipse olur ama ne bileyim . Çok düşük olup daha sonradan artan oldu mu sanki saatler geçmiyor yarına kadar nasıl beklicem

Yani 48 saat sonra 660dan yüksek olmalı. Ama o doktoru değistirin ya değeriniz gayet yüksek 1 gün gecikme için. 10la gebelik öğrenip doğurmak üzere olan arkadaş var burda.

Yani 48 saat sonra 660dan yüksek olmalı. Ama o doktoru değistirin ya değeriniz gayet yüksek 1 gün gecikme için. 10la gebelik öğrenip doğurmak üzere olan arkadaş var burda.
Dimi bende öyle düşünüyorum 1 gün için gayet iyi gibi diye düşündüm doktora gidince biraz tuhaf oldum. Adet günü geciktikçe artar mı

Canım merhaba ilk değerim 31 - 211 - 1192 bugün hatta keseyi gördüm son değerle.
Hepsinin arasında 4 gün var bu arada 2 günde bir bile yaptırmadım. Hiç üzülme doktorun saçmalamış

Canım merhaba ilk değerim 31 - 211 - 1192 bugün hatta keseyi gördüm son değerle.
Hepsinin arasında 4 gün var bu arada 2 günde bir bile yaptırmadım. Hiç üzülme doktorun saçmalamış
Çok teşekkür ediyorum ederim insallah benimde öyle olur

Dimi bende öyle düşünüyorum 1 gün için gayet iyi gibi diye düşündüm doktora gidince biraz tuhaf oldum. Adet günü geciktikçe artar mı
Tabi ki saglıkli bir gebelikte artar. Benim 1 gün gecikme ile 181di 46 saat sonra 375 idi bir hafta sonra keseyi gördük. Simdi kucağımda çok şükür.

Kesinlikle doktoru değiştirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…