Beta takibi yaptırmalı mıyım

Birminisannesiiii

rabbi yessir velâ tuassir rabbi temmim bi'l-hayr
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2022
531
237
23
Kızlar merhabalar çoğu kişinin postuna cevap veriyorum okuyorum da yorumları ama kendim de tekrar sormak istedim. adet günü test yaptım pozitif çıktı 2 gün sonrasında kan verdim kadın doğum doktoru baktırdı. sonucu ertesine güne kadar çıkmamıştı hastaneden çıkmadan acilden tekrardan kan verdim o hemen çıktı KD.147 acilin 203 çıktı daha 2-3 haftalık kan tahlilinin üstünden iki gün geçti sizce bu gece de kan verip baktırsam mı cuma günü doktoruma gidicem o zaman mı baktırsam

Merhaba canım, Ben regle 4 gün kala, 1 gün kala ve regl 3 gün geçtikten sonra yaptırdım. Pazartesi (yarın) randevum var. 4+5 oluyorum nasipse (Regl 10 gün gecikmiş oluyor).
Ben olsam nasıl yükseldiğini görebilmek için baktırırdım sanırım Ama sen bilirsin, dayanabiliyorsan Cuma’yı bekle

Benimde 4+5 gösteriyor uygulama ama 15 Şubat'ta tuttuğunu biliyorum. Takip edeyim bakayım dedim bende aklımda kalmasın az çok her şeyi araştırıyorum bakarım internetten iyi kötüye. Bugün gideyim o zaman

Bence 3 gün sonra gidin keseyi de görmüş olursunuz. Ben regl günü hamileliğimi öğrendim 1 hafta bekledim tam 5 haftalikken kese ile bebek göründü. İçiniz rahat eder. Sürekli doktora gidip kan verip stres yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…