Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun bende 20. Haftada öğrenip 23 te sonlandırdım1 yıllık evliyim. 5 aylıkken yapılan amniyosentez sonucu bebeğimin hasta olduğunu öğrendik ve gebeliği sonlandırdık. Şimdi o kadar korkuyorum ki...
Yaşayan deneyimleyen tecrübelerini paylaşmak isteyen var mı
Peki şu an nasıl bir yol izleyeceksinizGeçmiş olsun bende 20. Haftada öğrenip 23 te sonlandırdım
Normal doğum yoluyla sonlandırıldı, sonradında kürtaja aldılar temizlik adına. Ben doktorumdan çok memnundum sürekli takip etti süreciPeki şu an nasıl bir yol izleyeceksiniz
İlk gebeliğimdi. 25 yaşındayım.Normal doğum yoluyla sonlandırıldı, sonradında kürtaja aldılar temizlik adına. Ben doktorumdan çok memnundum sürekli takip etti süreci
Bir hafta sonra araştırmaya geri gittim kontrole çağırdılar orası yapmıştı sorun yok dediler ultrasyon kan vb
Nisan ayında oldu hepsi
Eylül ayında kendi doktoruma gittim kan ultrasyon bakıldı alttan muayene sorun yok hazır hissettiğinde korunma dedi.
Geçen ay korunmadık sanırım kimyasal oldum ama çok erken test verdim 13 tü 7 ye düştü sonra adet oldum doktoruma söyledim önemsiz dedi
Deneyeceğim ama çok hazır mıyım bilmiyorum ama bi tarafımda hep kolay hamile kalamazsam korkusu yaşıyorum neden böyle bilmiyorum düşüncelerimi durduramıyorum. Akışına bırakmaya çalışıyorum .
Genetik test yapıldı eşimle ikimizi temiziz şükür.
Siz peki? İlk gebeliğiniz miydi. Benim ilkti yaşım 28.
Ne kadar oldu kaybedeliİlk gebeliğimdi. 25 yaşındayım.
Maalesef daha 15 gün oldu..Ne kadar oldu kaybedeli
Maalesef daha 15 gün oldu..
Siz neyden kaybettiniz bebeginiziKendine en az 3 ay ara ver. Sağlıklı beslen kilo ver sonra akışına bırak bakalım çok zor biliyorum bizi yaşayanlar anlar ama başımıza geldi bir kere diyeceğiz. Doğduktan sonra kaybeden çok gördüm bu daha zor. En azından biliyorduk sorunu ve karar verme şansımız oldu
Allah bir daha yaşatmasın hak veriyorum size çok zor..Kalpte sorun görüldü detaylıya gönderdi doktorum amniyosentez istendi yaptırdım down sendromu çıktı sonlandırdık
Hep bunlar için şükrediyorum zaten. Daha yeni dediğiniz gibi çok taze. Ama geçecek anlatacağız bir şekilde. Allah yardımcımız olsun..Destek alabilirsiniz bir süre eşimle biz aldık gerçekten faydasını da gördük sizin daha çok taze inanın böyle kalmıyor acısı yine üzülüyorum aklıma geldikçe ama 7 ay oldu eskisi gibi değilim kendinize iyi gelecek şeyler yapın ve daha kötüsü olmadığı için, şükredin. Ben hep öyle yaptım daha genciz inşallah sağlıklısı olur nice böyle doğumlarda rahmini kaybeden kadınlar var gencecik. Sağ salim en azından çıktık doğumdan. Allah beterinden korusun.
Merhaba kalpteki sorun neydi arsa teşhisi konulmuş muyduKalpte sorun görüldü detaylıya gönderdi doktorum amniyosentez istendi yaptırdım down sendromu çıktı sonlandırdık
Merhaba, arsa teşhisi nedir bilmiyorum, kalbin sol tarafı gelişmemişti ve oluşan sağ tarafında delik oluşmuştuMerhaba kalpteki sorun neydi arsa teşhisi konulmuş muydu