Beta testi

0708nur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2020
1
0
1
31
Arkadaşlar merhaba ben bugün gebelik testi yaptırdım beta sonucu 0.21 çıktı hemen altında negatif yazıyodu ve diyer altlarında 1 hafta 1ve 3 hafta diye yazıyodu sizce hamilemizin değilmiyim kafam bu konuda çok karışık bilen varmı acaba

değilsinz , aşağıdakiler değerinize göre hafta gösteriyor sadece ama değeriniz zaten 0 gebelik yok yani

Canım ya dün kan verdim betam adete 3 gün kala 184 çıkdı nasıl sence
gayet iyi benim 4 gün kala 39du canım , önemli olan 2 günde 2 kat artması 🥰 takip et değerin 2000i geçince doktora gidersin keseni görürsün inşallah 🤗 Hayırlı olsun tekrar♥️

gayet iyi benim 4 gün kala 39du canım , önemli olan 2 günde 2 kat artması 🥰 takip et değerin 2000i geçince doktora gidersin keseni görürsün inşallah 🤗 Hayırlı olsun tekrar♥️
Sağol canım cok korkuyorum stres yapıyorum yarın tekrar gidicem kan vermeye nasip inşallah elime almakta nasip olur, 😊

Sağol canım cok korkuyorum stres yapıyorum yarın tekrar gidicem kan vermeye nasip inşallah elime almakta nasip olur, 😊
İnşallah canım korkma sağlıklı gebeliktir inşallah ,kalbini duyana kadar hatta hareketini hissedene kadar endişe bitmeyecek ama yinede stres yapmamaya çalış 🥰

Back
X