Beta ve gebelik testime bakar mısınız ?

yalova h

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2020
322
131
18
25
KIZLAR adetime iki gün var evde ki testimde dün sabah çok silik çizgi çıktı ertesi günde kan verdim betam 9.16 çıktı bugün. Şimdi farklı bir test aldım baktım daha net gözüküyor. Betam yükselmiş midir ? Netliği iyi mi çizginin sizce ? Az belirgin olanla tam belirgin olan testin arasında bir gün var sadece. Teşekkürler şimdiden 🙏🏻

Eklentiler

• AC6E7BBB-0110-4F5D-B25A-D3E80393E195.webp
    AC6E7BBB-0110-4F5D-B25A-D3E80393E195.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 87
  • 092D90A2-C282-4EE1-AE20-539A8632BB79.webp
    092D90A2-C282-4EE1-AE20-539A8632BB79.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 86
KIZLAR adetime iki gün var evde ki testimde dün sabah çok silik çizgi çıktı ertesi günde kan verdim betam 9.16 çıktı bugün. Şimdi farklı bir test aldım baktım daha net gözüküyor. Betam yükselmiş midir ? Netliği iyi mi çizginin sizce ? Az belirgin olanla tam belirgin olan testin arasında bir gün var sadece. Teşekkürler şimdiden
Koyulaşmayı anlamak için aynı marka yapmanız lazım cunkü her testin hassaslıgı aynı degil mesela predictör daha hassas onda daha koyu cıkması zaten normal

Yukselmis olabilir ama kimyasal da olabilir. Sakin kalin ve bekleyin. Insallah saglikli ilerler.

5 den yukari olunca hamilelik oluyor hayırlı uğurlu olsun 2 gün gecince tekrar edin kan testinizi 2 kati kadar artmasi gerekiyor

Koyulaşmayı anlamak için aynı marka yapmanız lazım cunkü her testin hassaslıgı aynı degil mesela predictör daha hassas onda daha koyu cıkması zaten normal
Predictor daha hassas degil..50 hcg algiliyor standart testler gibi. Hatta standart kaser testlerden laboquick 20 hcg algiliyor.

Predictor daha hassas degil..50 hcg algiliyor standart testler gibi. Hatta standart kaser testlerden laboquick 20 hcg algiliyor.
Ben 5 diye biliyorum,ben kaset test laboquick marka yaptıgımda cıkmadı predictör yaptıgımda silik çıkmıştı kanda 11 cıkmıstı ve zaten kimyasalmış bende öyle bir durum olmuştu bilemiyorum eczane çalışanı tavsiyesiyle almıştım bende predictörü 5 üstü yazıyordu üzerindede

Predictorle yaptım ikinciyi. Ama hemen verdi sonucu da koyuluğunu da. Çok heveslendim inşallah sonuçlar güzel devam eder 🙏🏻

Ben 5 diye biliyorum,ben kaset test laboquick marka yaptıgımda cıkmadı predictör yaptıgımda silik çıkmıştı kanda 11 cıkmıstı ve zaten kimyasalmış bende öyle bir durum olmuştu bilemiyorum eczane çalışanı tavsiyesiyle almıştım bende predictörü 5 üstü yazıyordu üzerindede
Predictor turuncu paket kullandim gecen gun. Bat gununde tespit eden. 50 yaziyordu icinde. Kahroldum verilen paraya.

Ben PRODOCTOR ile öğrendim. Kan verdim 5,19 çıkmıştı. Yani o kadar düşük değeri yakalamıştı. Predictor değil ama bakın prodoctor. İlki 50-60 TL filan, ikincisi 20 TL.

Predictorle yaptım ikinciyi. Ama hemen verdi sonucu da koyuluğunu da. Çok heveslendim inşallah sonuçlar güzel devam eder 🙏🏻
Hayırlı olsun canım hamilesin :) ama kan testi 2 günde bir tekrarla garanti olsun ben sevindim :)) adet öncesi 5 den yukarısı ise çok iyi bir değer umarım herşey gönlünce olur :)

Bazılarının degeri 50 olsada testlerde daha silk cıkıyo acaba herkesin degerinin idrara geçme süresi farklımıdır?
Evet ya ben de onu merak ediyorum aslında. Kuzenimin adeti beş gün geciktiği halde silik çizgi çıkıp betası 700 çıkmıştı.şimdi kızı oldu hatta. Ben de anlayamıyorum 💆🏻‍♀️

Bazılarının degeri 50 olsada testlerde daha silk cıkıyo acaba herkesin degerinin idrara geçme süresi farklımıdır?
Muhtemelen farklıdır. benim aşılama yapıldı zaten. O yüzden süresi belliydi. Yani normal ilişkiye bırakılsaydı belki 2-3 gün sonra döllenip idrarda da 2-3 gün sonra çıkacaktı.

Back
X