Beta ve kalp atışı

Pnkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
86
39
38
34
Slm kızlar dün beta 10.000 çıktı sat a göre 5+2 haftalık hamileyim.. doktor kese ve kalp atışı için haftaya çağırdı.. sizce duyabilir miyiz duyamamaktan korkuyorum

Slm kızlar dün beta 10.000 çıktı sat a göre 5+2 haftalık hamileyim.. doktor kese ve kalp atışı için haftaya çağırdı.. sizce duyabilir miyiz duyamamaktan korkuyorum
Keseyi kesin görürsün kalp atisini bilmiyorum malesef

İçini ferah tut canim bende yeni öğrendim hamile olduğumu.5 haftalikmisim kese ilk muayanede gözüktü.kalp atışını henüz duyamadık.haftaya tekrar çağırdı.kalp atışını duymak için
Ama bildiğim kadarıyla 8 haftaya kadar beklenebiliyormus.kalp atışı için.o yüzden içini ferah tut

Bugün beta 11.000le gebeliğimi öğrendim çok şükür Acil doktoru keseyi gördü başka detaylı bilgi vermedi. Sağlıkla kalp atışını da duyarız inşallah

Kızlar uzun zamandır giremedim.. Çok şükür kalp atışını duyduk ve 14 haftalık olduk bizz Rabbim tüm isteyenlere araymadan versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…