Beta ve yerleşme

Eftelyaa43

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
6
31 temmuz da beta yaptırdım 0 çıktı ama dün akşam kanama oldu ve bugün yok hamile olma ihtimalim varmı acaba beta yükselmiş olabilir mi sornadan

31 temmuz da beta yaptırdım 0 çıktı ama dün akşam kanama oldu ve bugün yok hamile olma ihtimalim varmı acaba beta yükselmiş olabilir mi sornadan
Olabilir canım bende regli günü ader oldum sandım 2 gün devam etti ama asla adet kanaması gbi değildi pozitif gördüm hamileydim

Olabilir canım bende regli günü ader oldum sandım 2 gün devam etti ama asla adet kanaması gbi değildi pozitif gördüm hamileydim
Ne zaman Öğrendiniz peki hamile olduğunuzu yani benim adetim düzensiz çünkü erken gebelik testi vs yaptınız mı ne zaman yapsam belii olur

Ne zaman Öğrendiniz peki hamile olduğunuzu yani benim adetim düzensiz çünkü erken gebelik testi vs yaptınız mı ne zaman yapsam belii olur
Canım benim iki tane çocuğum var Bir kızım var oğlum normalde korunuyorduk Ramazan ayında bir kerelik ilişki ve korunma ile gebe kaldım aklın ucundan geçmezdi yani nasıl anladın 2 gün regl oldum adet günümde ama adet gibi değildi sürekli kahverengi kahverengi sildikçe gelen pet koyuyorum pet asla dolmuyor dedim ki sökülemiyorum ben herhalde en azından dedim bir test yapayım ona göre dedim hani bir şeyler yiyip içeyim adeta tamamen sökülsün dedim sonra test yaptım renkli 2 günü pozitif çıktı kan verdim ertesi gün 480 çıktı yani biz de inanamadık ikinci vites tekrardan hatta idare etti onda da pozitif görünce kan vermeye gittim

Aynı şeyi yaşıyorum şuan yani ama ben cuma günü kan verdim 0 çıktı cumartesi akşam kanama oldu

`