beta yüksekliği

SEV SAHIN

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
164
28
13
31
merhaba pazar gunu beta ya baktırdım 239.2 olarak cıktı bugun 578,69 olarak cıktı sızce iyi mi gidiyor.

İki günde yapman lazım iki günde iki katı çıkması lazım yani iyi gibi

İyi yükselmiş perşembe tekrar yaptır 1000 olunca kese alttan görünür

merhaba arkadaşlar benimde bir sorum olacak. Geçtiğimiz cuma kan testi ile gebe olduğumu öğrendim. 167,10 çıkmıştı başka bir hastanede pazartesi günü yine yaptırdım 774 çıktı.yükselme durumunda bir sıkıntı var mı yoksa normal mi hesaplıyorum çok bile yükselmiş geliyor.salı çıkması gereken değerden fazlası ptesi çıkmış ama doktorum beklediğimden düşük diyor.diğer iki doktorumda normal olduğunu söylüyorlar.sizdende fikir almak istedim..

merhaba arkadaşlar benimde bir sorum olacak. Geçtiğimiz cuma kan testi ile gebe olduğumu öğrendim. 167,10 çıkmıştı başka bir hastanede pazartesi günü yine yaptırdım 774 çıktı.yükselme durumunda bir sıkıntı var mı yoksa normal mi hesaplıyorum çok bile yükselmiş geliyor.salı çıkması gereken değerden fazlası ptesi çıkmış ama doktorum beklediğimden düşük diyor.diğer iki doktorumda normal olduğunu söylüyorlar.sizdende fikir almak istedim..
Bence gayet iyi canım iki günde bir iki kat artmış perşembe günü tekrar lkan ver

Hastaneden hastaneye degerler farklı cıkabıliyor normal her sey yolunda 🙏

Back
X